Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 21
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Brzo i jednostavno

Sanjate o kosi bez peruti? Evo rješenja!

Nivea, kosa
Foto: PR FOTO
11.03.2016.
u 16:15

Budući da ima antiseptičko djelovanje, đumbir vam može pomoći da na prirodan način pobjedite perut. Ulje đumbira pomještajte sa šamponom i perite dva puta tjedno. Đumbir će hidratizirati kosu i učiniti je sjajnom te vas riješiti i peruti.

Savjet za zdravlje

Đumbir je odličan u borbi protiv prehlade. Vitaminska bomba koja provjereno liječi simptome prehlade sastoji se od ribanog đumbira, kuhanog čaja u listićima, soka limuna i naranče, cimeta te meda. Ova emulzija se pije nekoliko puta dnevno, ima pomalo ljutkast okus kojeg ublažava slatkoća meda, istovremeno grije i krijepi te na prirodan način eliminira znakove prehlade.

Ukusni recepti

Od đumbira se mogu napraviti i razna variva, kus-kus te drugi ukusni recepti. Više o đumbiru, ali i drugim začinima potražite u knjižici „Začini: Riznica okusa, zdravlja i ljepote“ u kojoj možete saznati razne beauty savjete i trikove te recepte za fina i ukusna jela.

Upoznajte začine, ne samo kao dodatke jelu, već i kao proizvode u službi ljepote. Knjižicu potražite već danas na kioscima za samo 29,90 kuna.

Foto: VLm

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije