Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 154
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Opustite se

Sanjate da vas partner vara ili ostavlja? Evo što znače takvi snovi

Shutterstock
09.09.2021.
u 07:00

Prije nego napadnete drugu stranu zbog loših snova, razmislite o svojim nesigurnostima i emocijama.

Svi su barem jednom u vezi imali neki ružan san vezano za partnera, ali tri vrste sna - u kojoj vas vara, ostavlja ili vi varate njega - javljaju se često i mogu napraviti veliku štetu u odnosu jer ljudi počnu misliti da je to odraz stvarnosti te da im nemirni snovi pokušavaju nešto poručiti.

Ako vas partner/partnerica vara s bivšom/bivšim to najčešće ukazuje na vaše nesigurnosti. Plašite se napuštanja i nemate dovoljno samopoštovanja. Snovi nisu nužno odraz stvarnosti, pa nemojte nakon buđenja ulaziti u sukob s partnerom i dozvoliti da to poremeti vaš odnos. Radije preispitajte sebe i svoje osjećaje.

Sjedite li često prekriženih nogu? Mogli biste imati brojne zdravstvene probleme.

Ako, pak, sanjate da vas druga strana ostavlja, prizvali ste pozitivnu energiju u odnos. Ovo zapravo znači da poduzimate sljedeći korak u vezi i započinjete nešto novo poput braka, kupovine nekretnine i slično.

Još jedan scenarij koji se često javlja u snovima je da vi varate drugu stranu s njegovim prijateljem ili prijateljicom. Ovo ne mora značiti da vas ta treća osoba inače privlači, zapravo ona uopće nije povezana s varanjem na romantičan način. Ovaj san obično znači da se osjećate krivim zbog zanemarivanja partnera u određenoj situaciji, prenosi Daily Mail.

Znate li što znače noćne more koje sanjate?

1/8
Ključne riječi

Komentara 1

MO
montello
13:08 09.09.2021.

Snovi su netocni

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije