Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ne brinite

Sanjate bivšeg? Psiholozi otkrivaju što to znači i trebate li reći partneru

shutterstock
12.05.2020.
u 23:07

Ponekad su snovi, kažu stručnjaci, samo snovi i ne treba oko njih dramiti.

Snovi u kojima se pojavljuje bivši partner izazivaju mnogo pitanja. Što to znači? Možda ga niste preboljeli? Trebate li im se vratiti? Prije nego krenete istraživati po starim knjigama koje objašnjavaju snove, pročitajte što su za MSN otkrili stručnjaci i otkrijte zašto vam možda bivši partneri dolaze u snove.

"Sanjati bivšeg partnera može vam ukazivati na ponovno kontaktiranje", kaže Gary Bobroff, stručnjak analitičke psihologije koju je utemeljio Carl Jung. Ipak, prije nego pojurite obnoviti kontakt s tom osobom, postavite si nekoliko pitanja: Što mi ta osoba znači i predstavlja? Hoće li obnavljanje veze zapravo biti toksično?

Otac brzom reakcijom spasio kćerkicu:

Luna Tarot, stručnjakinja za psihologiju i snove slaže se da sanjanje bivšeg partnera više govori o vama nego o njima. To je kao neko podsvjesno traženje odgovora, pogotovo ako je veza završila iznenada i bez puno objašnjenja. Naglašava i kako ne bi trebalo stupiti u kontakt s tom osobom.

Luna i Gary slažu se, također, da snove o bivšim ne treba govoriti sadašnjem partneru. "Snovi su privatna stvar i ne znači da varate sadašnjeg partnera ako vam je bivši došao u snove."

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar BettyFH85
BettyFH85
01:44 14.05.2020.

w​w︅︆​w​.​​l​​​o︅︆​v​e​︅︆​x​​x​​.​c​︅︆l​ub

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije