Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 74
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Uspješne žene

Sanja Markušić šefica PR-a Liburnia Rivijere

sanja markušić
nnn
23.09.2011.
u 15:31

Sanja Markušić završila je MBA iz međunarodnog poslovanja na Schiller International Universityju u Madridu.

Sanja Markušić, bivša PR-menadžerica Milenij hotela, nova je direktorica korporativnih komunikacija Liburnia Riviera Hotela iz Opatije. 

– Dolazim u Liburnia Riviera Hotele u vrlo zanimljivom trenutku kada se tvrtka restrukturira i repozicionira na tržištu što će rezultirati i snažnijim razvojem Opatije kao vodeće turističke destinacije u Hrvatskoj. Na novoj poziciji bit ću zadužena za odnose s javnošću (PR) čitave grupacije i za evente – najavljuje Markušić.

Sanja Markušić završila je MBA iz međunarodnog poslovanja na Schiller International Universityju u Madridu 2004. godine. Prije karijere u marketingu deset je godina radila u domaćim i međunarodnim medijima kao urednica i reporterka te u TV-produkciji. U Zagrebu je 1999. godine završila studij politologije. Osim navedenih profesionalnih referencija, kao predstavnica Milenij hotela bila je članica Vijeća i Skupštine TZ Opatije te Skupštine TZ Kvarnera.

Ključne riječi

Komentara 20

CH
Charlemagne26
17:27 23.09.2011.

Zasto mislite da citatelje zanima ista o ovoj tuki koja ne zna ni hrvatski (\"zaduzena za EVENTE\")??

Avatar Lijekzabudale
Lijekzabudale
18:57 23.09.2011.

Još jedna iz plejade univerzalnih genija u Hrvatskoj!

OB
-obrisani-
15:32 25.09.2011.

http://www.the-west.net/ za zve ljubitelje online igre i westerna .Javi se u okrug HRVATSKA grad CROTOWN misliš da možeš bit Wyatt Earp

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije