Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Sanja Duggan i Frane Barbieri ne razvode se, već guguću u Opatiji

sanja duggan
Grgo Jelavić/24 sata
10.02.2010.
u 10:52

Obitelji je šetala Opatijom, a ručali su u restoranu Plavi podrum. Sanji je očito jako stalo sačuvati brak. Iako su u vezi već 13 godina, vjenčali su se prije tri. Sanji je ovo drugi brak.

Prije dva tjedna punili su novinske stupce glasinama o skorom razvodu, a prošli su tjedan Frane Barbieri (40) i Sanja Duggan (38) sa sinom Lennonom bili u Opatiji. Čini se da su poljupci koje je Sanja izmjenjivala s Igorom Maksimiljanovićem (40) u baru Posh ipak bili izraz njihova čvrstog i toplog 20-godišnjeg prijateljstva.

Sanja je s obitelji šetala Opatijom, a ručali su u restoranu Plavi podrum. Očevici tvrde da su odavali dojam idilčnog para. Frane je većinu vremena držao sina u krilu dok ga je Sanja hranila. Iako se u posljednje vrijeme govorilo o Franinoj nevjeri, Sanji Duggan očito je jako stalo sačuvati brak. Iako su u vezi već 13 godina, vjenčali su se prije tri. Sanji je ovo drugi brak. Njezina velika ljubav i prvi suprug Demian Duggan teško je obolio i preminuo nedugo nakon vjenčanja. Od njega je naslijedila tvrtku koja se bavi oglašavanjem Metropolis Medija te tako postala jedna od najbogatijih Hrvatica.

Ključne riječi

Komentara 2

OB
-obrisani-
11:58 10.02.2010.

Ti bogca, to je vijest. Sad sam konačno sretan, što je Sanja pokazala silikone. Još jedna Simone. Kakvim se to mi zlatnim teličima klanjamo ?Fuj.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije