Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 134
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Predivno!

Samohrani otac (41) posvojio je curicu s Downovim sindromom nakon što ju je 20 obitelji odbilo

Instagram
29.11.2019.
u 16:22

Djevojčicu je majka dala na posvajanje kad je saznala da ima Down sindrom, a nakon toga posvojio ju je ovaj samohrani otac

Luca Trapanese (41) iz Napulja posvojio je malenu Albu nakon što ju je 20 obitelji odbilo, kada je imala samo 12 dana. Ovaj muškarac silno je htio postati otav, a rekli su mu da s obzirom da je homoseksualac, da će moći posvojiti samo djete s posebnim potrebama. 

Foto: Instagram

Luca se nije brinuo jer je cijeli život volontirao za ljude s posebnim potrebama. Za Bored Pandu je rekao: "Volontirao sam i imam iskustva. Ova malena je u moj život donjela toliko sreće i ispunila me. Ponosan sam što sam njen otac."

Foto: Instagram

Prije nekoliko godina, samohrani roditelji u Italiji nisu mogli posvajati djecu, no početkom 2017. uspio se prijaviti na listu čekanja. Nije imao nikakve zahtjeve i napisao je da će posvojiti dijete i s posebnim potrebama ili bolesti. Objavio je i knjigu o svom životu s malenom Albom. 

Foto: Instagram

Koliko muškarci prepoznaju muške beauty proizvode?

 

Ključne riječi

Komentara 8

Avatar Zgubider..
Zgubider..
17:53 29.11.2019.

Homoseksualac ili ne, stari, kapa do poda💪...

EU
EURUSD
17:55 29.11.2019.

Što reći svaka čast

Avatar otacdomovine1
otacdomovine1
18:49 29.11.2019.

Homoseksualac, ali car!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije