Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 184
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Rachel Pedersen

Samohrana majka živjela s troje djece od socijalne pomoći, a danas njena tvrtka zarađuje milijune

Instagram/themrspedersen
15.01.2021.
u 13:39

Nema vještine koju ne možete naučiti besplatno preko YouTubea, samo ako umjesto TV-a gledate razne YouTube tutorijale, biti ćete na dobrom putu prema uspjehu, kaže poduzetnica

Samohrana majka troje djece Rachel Pedersen prije samo deset godina jedva je spajala kraj s krajem, a danas je vlasnica dvije uspješne tvrtke i druge roditelje savjetuje kako da postanu uspješni poduzetnici. 

Njene se tvrtke bave društvenim mrežama i nose joj milijunske prihode, a počela je, kaže, bez ičije podrške i bez kune ušteđevine.

Pedersen je za The Sun ispričala da kad je krenula u poslovne vode nije imala ni diplomu, nikakve kvalifikacije ni ništa ušteđevine, ali to ju nije spriječilo da pokuša. 

U TikTok videu je tako otkrila da je počela kao savjetnik i strateg za društvene mreže i već prve godine zaradila nevjerojatnih 750 000 kuna.

@themrspedersen

No hashtags or keywords. If you’re seeing this, it’s for a reason!

♬ original sound - Rachel Pedersen

- Prije samo deset godina bila sam samohrana mama i primala socijalnu pomoć i bonove za hranu, a danas imam dvije tvrtke koje godišnje zarađuju milijune - rekla je, a evo što savjetuje svima koji žele uspjeti:

Usudite se željeti

Citirajući kanadskog autora Boba Proctora, Pedersen kaže: 'Sve što se danas može u glavi zamisliti, već sutra se može držati u rukama'.

Učite preko YouTubea

Uspješna poduzetnica kaže da nije potrebno trošiti novac na usavršavanje i skupe tečajeve, jer sve već postoji na YouTubeu. 

- Nema vještine koju ne možete naučiti besplatno preko YouTubea, tako i moj kanal ima hrpu besplatnih predavanja i tečajeva - rekla je. A onima koji kažu da 'nemaju vremena' poručuje da umjesto TV-a gledaju razne YouTube tutorijale i bit će na dobrom putu prema uspjehu.

Svaki dan čitajte

Pa makar, kaže, desetak stranica, a predlaže i da se pridružite književnom klubu u kojem ćete moći s drugima pričati o onom što ste pročitali.

Novi potres jačine 3,8 prema Richteru kod Petrinje: 'Dobro je zatreslo kuću'

1/4

Naplatite svoja znanja

Pedersen kaže da je ključno prepoznati vještine koje posjedujete, kao i one koje biste htjeli razvijati, a onda ih možete 'nuditi za novac', kao instrukcije.

- Nemojte čekati da postanete 'stručni', većinu znanja već danas možete nekom naplatiti' - rekla je.

Vjerujte u uspjeh!

Prema Pedersen, šanse za neuspjeh ne postoje.

- Svaki je neuspjeh samo još jedan korak prema uspjehu - poručila je poduzetnica koja kaže da 'ne uspjeti može samo onaj tko ni ne pokuša!'

Ovih pet eteričnih ulja pomažu kod smanjenja osjećaja straha i panike

Ovih pet eteričnih ulja pomažu kod smanjenja osjećaja straha i panike.

Ovih pet eteričnih ulja pomažu kod smanjenja osjećaja straha i panike.

Objavljuje Večernji list u Srijeda, 13. siječnja 2021.

Komentara 1

MO
montello
21:04 16.01.2021.

malo je takvih koji uspiju

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije