Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
otišao korak dalje

Sagradio tunel do kuće svoje ljubavnice, a onda ga uhvatio njezin suprug: 'Molim te, ostavi svoju ženu'

Shutterstock/Facebook
31.12.2020.
u 10:00

Tunel je spajao njihove kuće, a nitko nije primijetio dok njezin muž nije uhvatio ljubavnika u krevetu.

Alberto, građevinski radnik iz Meksika, sagradio je tunel od svoje kuće do kuće svoje ljubavnice Pamele, kako bi neometano mogao dolaziti kod nje, ali nije ni očekivao da će tunel otkriti njezin suprug, kako prenosi Ladbible.

Par bi se sastajao dok bi njezin suprug Jorge bio na svom poslu i uspjeli su u svojoj aferi sve dok jedan dan nije došao ranije s posla. Uhvatio je Alberta u njegovom krevetu, a potom ga pronašao iza kauča prije nego što je sasvim nestao.

Vatrogasci uputili apel: 'Bilo bi lijepo da se večeras ne puca, pokažimo dostojanstvo':

1/8

Kada je odmaknuo kauč vidio je ogromnu rupu u zidu te tunel koji je pratio sve do Albertove kuće. Kada je Jorge pronašao njegovu kuću, Albert ga je molio da ostavi svoju suprugu, koja je za to vrijeme spavala i nije znala što se događa između njezinog muža i ljubavnika. Međutim, Jorge je odbio i to je rezultiralo tučnjavom između dva muškarca.

Prema izvještavanju lokalnih medija, pozvana je i policija kako bi smirila situaciju između dva muškarca.

Ema (16) je najmlađa kapetanica šahovske ekipe u Hrvatskoj: “Serija Damin gambit popularizirala je šah.”:

Ključne riječi

Komentara 1

MO
montello
18:11 31.12.2020.

koji lik hahah

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije