Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 128
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ljubavni trokut

Sadašnjeg zaručnika je upoznala na aplikaciji za karaoke - dok je čekala dijete s drugim

followourfairytale/Instagram
03.03.2021.
u 13:30

Iako ona živi u Novom Meksiku, a on u Engleskoj, par se nevjerojatno zbližio putem interneta i videopoziva.

Rachel (33) iz Novog Meksika čekala je drugo dijete s partnerom, a jednog dana slučajno se počela dopisivati s Jonom (36) iz Westona, Engleska. Bez obzira na udaljenost, postali su jako bliski - toliko da je ona ostavila partnera i oca svoje djece, spakirala kofere i nakon godinu i pol veze putem interneta, odlučila prijeći pola svijeta kako bi ga vidjela, prenosi The Sun.

Za emisiju 90 Day Fiance TLC televizije, Rachel je rekla: "Jon je sladak, duhovit i romantičan. Godinu i pol dana čekam da se vidimo uživo. Osim kofera, sa mnom ide i 8-mjesečna beba Lucy. Zaista mislim da smo Jon i ja suđeni jedno drugome i mislim da će biti odličan otac. Neki ljudi misle da je suludo da putujem tako daleko s bebom kako bih se upoznala s muškarcem. Lucy i ja dolazimo u paketu, moram vidjeti može li on to prihvatiti."

Pogledajte kako je prošao prvi dan otvaranja kafića nakon lockdowna:

Jon kaže kako je nervozan, ali ako ovo između njih nije ljubav, onda ne zna što je. Rachel dolazi samo privremeno u Englesku, morat će se vratiti zbog starije kćeri. Par se nada da će Jon uspjeti dobiti partnersku vizu kako bi mogao preseliti u Albuquerque i živjeti s Rachel i djecom, no to nije tako jednostavan proces - pogotovo jer je Jon kažnjavan u prošlosti.

"Proces dobivanja vize može potrajati i tri godine, može se dogoditi da bude odbijen... Ipak, nadamo se najboljem."

Kako kaže, vrijeme neće utjecati na njihov odnos.

Zaručnik je ostavio zbog debljine, a u dvije godine se 'prepolovila' i postala misica:

1/8

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije