Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Chef kuha doma

Sad možete kuhati u društvu najboljih hrvatskih chefova - od kuće!

30.03.2020.
u 09:08

Rudolf Štefan, Hrvoje Zirojević, Marin Rendić, Goran Kočiš, Teo Fernetich... samo su neka imena s A liste hrvatske gastronomije u čijim video receptima odsad svakodnevno možete uživati pridružite li se facebook zajednici Chef kuha doma. Najbolje od svega je da chefovima možete postavljati pitanja vezana uz recepte, a oni će na njih rado odgovoriti!

Ovog je vikenda na Facebooku (i Instagramu) osvanula nova zajednica Chef kuha doma koja je u rekordnom roku prikupila nekoliko tisuća sljedbenika, a nije ni čudo jer kada im se pridružite ne samo da možete svakodnevno uživati u receptima ponajboljih hrvatskih chefova (čak i onih s Michelinovom zvjezdicom!) već ste pozvani postaviti bilo kakvo pitanje vezano uz recept – oni će vam sa zadovoljstvom odgovoriti!

Ljubitelji pravog poke bowla obožavati će ovaj recept:

Već nakon ova dva dana na stranici Chef kuha doma možete pronaći recepte za špagete aglio, olio e peperoncino, tjesteninu s tikvicama ili rižoto sa šparogama, višestruko nagrađivanog splitskog chefa Pere Savanovića. Osim što će vam ovaj vrhunski chef otkriti trikove zbog kojih će jednostavna tjestenina koju ste dosad bezbroj puta pripremili napokon imati okus za kojim već godinama tragate Savanović će vas svojim načinom kuhanja i duhovitim dosjetkama potaknuti da i sami, dok kuhate, otvorite bocu dobrog vina i na trenutak zaboravite na sve nedaće koje su nas snašle.

Nemojte preskočiti ni fantastičan recept „Polpete Italia na kremi od krumpira“ Marina Rendića, glavnog chefa zagrebačkog Bistroa Apetit i inicijatora ovog projekta. Ovo izvrsno jelo prava je poslastica za koju će vas svi članovi obitelji itekeko nagraditi pohvalama. Najbolji hrvatski chefovi svoje će recepte objavljivati svakodnevno - za vas je to prava prigoda da prikupite respektabilnu zbirku vrhunskih recepta, usvojite neke nove kuharske tehnike i napokon naučite istinski uživati u kuhanju.

Komentara 1

ZB
Zoki-Bijela
12:13 30.03.2020.

To sto oni skuhaju ja bih ih natjerao da i pojedu..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije