Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 109
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ne želi ga ostaviti

'Sa suprugom se seksam samo ako sam pijana, ali i dalje ga volim. Kako da promijenim to?'

shutterstock
08.02.2021.
u 21:30

Iako joj on nikad nije ništa prigovarao zbog toga, ona se boji da on misli da ga ne voli.

- S mužem ću se seksati samo kad sam pijana. Seksi je i volim ga, pa zašto se ne bih mogao opustiti? - započela je jedna žena svoje pismo za psihoterapeutkinju Deidre.

- Ja imam 34, a on 36 godina. U braku smo osam godina i on mi je najbolji prijatelj - napisala je  za The Sun.

Sedam mjesta gdje svaka žena želi da je ljubite, a ni jedno nisu - usne:

1/7

Nekad je bila pomalo divlja i sve veze koje je imala prije njega bile su isključivo za seks. Iako joj on nikad nije ništa prigovarao zbog toga, ona se boji da on misli da ga ne voli. Iz nekog razloga, taj strah sprječava je u seksu s njim dok je trijezna.

- Alkohol smanjuje inhibicije, dajući vam samopouzdanje da očijukate s drugima i upuštate se u seks. Iako alkohol može potaknuti seksualni apetit, opasan je oslonac jer može dovesti do dugoročnih zdravstvenih problema. Skriveni ste iza sigurnosti alkohola pa može biti zastrašujuće biti trijezan. Predložite suprugu da si pružite senzualnu masažu kao zdrav način stimuliranja osjetila - odgovorila joj je Deidre.

Pogledajte super jednostavnu metodu kako savršeno razbiti jaje u tavu!

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije