Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 118
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nikad lakše

S ovim trikom riješit ćete se masnoće od pečenja: Sve što vam treba jest aluminijska folija

Facebook
03.09.2020.
u 07:00

Bacanje u sudoper nikako se ne preporučuje jer može začepiti cijevi i stvoriti niz problema.

Iako je mast odlična za pečenje, može biti grozna za čišćenje. Bacanje u sudoper nikako se ne preporučuje jer može začepiti cijevi i stvoriti niz problema. No, kada je vruća, bacanje u smeće također nije preporučljivo, prenosi metro.co.uk.

Jedna žena smislila je odlično i jednostavno rješenje za ovaj problem. U objavi na Facebooku napisala je:

"Tek sam danas ovo doznala. Trebate baciti vruću mast u smeće? Aluminijsku foliju složite u sudoper prema odljevu za vodu, izlijte mast i pričekajte da se ohladi, a zatim jednostavno bacite u smeće."

Dodala je i dvije fotografije kojima je pokazala kako izgleda aluminijska folija i mast koja se stvrdnula. Njezina ideja brzo je postala viralna i prikupila više od 200 tisuća lajkova. Mnogi su otkrili da su se na razne načine rješavali masti, ali da je ovo svakako jedan od lakših.

U subotu, 5. rujna, u Zagrebu se organizira okupljanje 'Festival slobode':

Komentara 1

DU
Deleted user
09:24 03.09.2020.

Vidi se da ljudi vode brigu o ekologiji i segregacji smeća, zar ne?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije