Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 133
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ISPROBAJTE

S ovim neobičnim trikom vaš će parfem trajati cijeli dan: Nećete ga morati nositi sa sobom

Tik Tok
02.07.2022.
u 14:06

Stručnjaci su rekli da je sve što vam treba za ovaj trik - malo okomito glačalo na paru

Svi smo bili u situaciji da ujutro stavimo na sebe naš najdraži parfem, a on već do ručka lagano izgubi miris. No, stručnjaci iz jedne tvrtke koja se bavi poizvodnjom i prodajom parfema, na svom Tik Tok profilu podijelili su zanimljiv i neobičan način kojim vaš parfem može potrajati kroz cijeli dan.

Kako piše The Sun, rekli su da je sve što vam treba za ovaj trik - malo okomito glačalo na paru

Tri stvari koje morate napraviti da vam make up potraje cijeli dan

1/8

U videu su objasnili da nakon što uzmete svoj omiljeni parfem, možete ispariti svoju odjeću koristeći njegov miris, a sve je i vrlo jednostavno. Samo izvadite dodatak iz glačala koji određuje miris koji ćete koristiti. Nakon što ste ga izvadili, stavite tri kapi omiljenog parfema na uređaj. Zatim vratite dodatak u glačalo i koristite ga na uobičajen način, s novim mirisom koji će biti na vašoj odjeći cijeli dan. 

Tajna u nanošenju parfema na odjeću je u tome što se miris dulje zadrži na tkanini, dok se na koži tijekom dana nakupljaju znoj i prirodna ulja i tako 'guše' parfem.

 

@ao When you don’t need to carry your perfume around but still smell of it 😍 #tefal #tefalsteamer #steamer ♬ Surface - Official Sound Studio

Njihovi pratitelji na društvenim mrežama oduševili su se ovim trikom i u komentarima im pisali da je to zapravo odlična ideja. 

- Moj svaki parfem doslovno nestane s mene u nekoliko sati. Svakako ću ovo isprobati - napisala je jedna korisnica. 

- Sjajno! Svaki dan naučim nešto novo na Tik Toku - dodala je druga. 

Ljeti se najradije tuširate hladnom vodom? Više će vas rashladiti topla kupka, kažu stručnjaci:

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije