Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 118
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Upitao je stručnjakinju

'S ljubavnicom mi je seks odličan, a sa ženom ne mogu postići erekciju. Što da napravim?'

shutterstock
31.03.2020.
u 20:01

Jedan muškarac tražio je pomoć od psihoterapeutkinje Deidre kada je priznao da mu je seks s ljubavnicom odličan, ali ne može postići erekciju sa svojom ženom.

“Prije tri godine upoznao sam djevojku za koju su moji roditelji mislili da je savršena za mene. Imao sam divlju prošlost i moji roditelji samo su me htjeli da se skrasim s nekom djevojkom. Namjestili su mi kćer njihovih prijatelja i stvarno mi se svidjela, pogotovo to što je bila djevica. Brzo je zatrudnjela i rodila našeg sina. Dobila je povišicu na poslu i zarađuje više od mene, ali sada mora raditi duže, što znači da ja moram brinuti o našem sinu”, ispričao je Deidri.

Već godinu dana ima ljubavnicu s kojom je seks odličan, ali ima problema kada se radi o njegovoj ženi. Stvarno žele još jedno dijete, ali on ne može postići erekciju kada je sa svojom ženom jer, kako sam kaže, koliko god se ona trudila, ima osjećaj kao da ga zlostavlja. Ne zna kako riješiti problem pa je upitao Deidre za pomoć.

Deidre mu je odgovorila: “Zarobljen si u staromodnom shvaćanju muških i ženskih uloga u braku, koje često nisu točne. Osjećaš se loše jer tvoja žena zarađuje bolje od tebe, dok ti moraš brinuti o kućanskim poslovima. Ne želiš rastavu niti napustiti svog sina, tako da pronađi način kako riješiti problem. Možda ti pomogne razgovor s psihijatrom. Ostavi ljubavnicu i sačuvaj svu svoju seksualnu energiju za ženu.”

Pogledajte kako si Hrvati povećavaju penis bez odlaska pod nož:

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije