Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 35
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
niskobudžetni prijevoznik

Ryanair otkrio koja su sjedala u njihovim zrakoplovima najbolja i zašto

Ryanair
Foto: Ralph Orlowski/REUTERS/PIXSELL
1/3
23.04.2019.
u 14:37

Prošle je godine ovaj avioprijevoznik promijenio pravila o ručnoj prtljazi, odnosno, uveo naplatu za ručnu prtljagu od 10 kilograma, koja je prije bila u cijeni karte.

Iz irskog niskobudžetnog avioprijevoznika, Ryanaira, otkrili su svojim putnicima koje je "najbolje" sjedalo u njihovim zrakoplovima i zašto. 

Prošle je godine ovaj avioprijevoznik promijenio pravila o ručnoj prtljazi, odnosno, uveo naplatu za ručnu prtljagu od 10 kilograma, koja je prije bila u cijeni karte.

No, kod ovog se niskobudžetnog avioprijevoznika sada gotovo sve dodatno naplaćuje, osim ručne torbice koju možete imati sa sobom u kabini, no unutar određenih dimenzija.

Tako na letu nećete dobiti niti hranu niti piće, ako to, naravno, ne platite po propisanom cjeniku. A kada već plaćate, onda vjerojatno to želite i dobiti što prije? Kako biste zaista i dobili naručeno u što kraćem roku, iz tvrtke otkrivaju kako ćete biti u "prednosti" ako sjedite u određenom redu. Tako, primjerice, ako sjedite u prvom, drugom ili 33. redu, vaša će narudžba stići znatno prije nego onima u drugim redovima, objavljeno je na službenoj stranici avioprijevoznika.

Ako vas muči nedostatak prostora i želite imati više mjesta za noge tijekom leta, onda biste trebali birati sjedala u redu 16. i 17. 

A ako ste i rezervirali i platili željeno sjedalo, dobit ćete i mogućnost besplatnog check-in-a i do 60 dana prije leta, navode iz tvrtke.

Pogledajte i video Putnica izbačena iz zrakoplova

Komentara 1

SC
Serious_Callers_Only
17:06 23.04.2019.

Nije im dovoljno voziti ljude kao sardine u avionima bez prozora, jos su morali uvesti sva ta skrivena i besmislena pravila, kao kucanica koja pokusava otjerati goste.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije