Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 181
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
pravila

Ruksaci za prvašiće: Kako odabrati najbolje?

'skolska03_nnn_city_020813'
Foto: Samsonite
1/4
21.08.2013.
u 20:24

Prilikom kupnje važno je odabrati model koji ima jastučiće na naramenicama i jednostavno podešavanje

Uz knjige, udžbenike i pribor za pisanje, školska je torba najvažniji dio opreme svakog učenika. Dok stariji osnovnoškolci mogu nositi različite ruksake, posebnu pažnju treba posvetiti prilikom kupnje prve školske torbe. Stare i nezgrapne četvrtaste modele zamijenile su udobne torbe s anatomskim jastučićima na pozadini, koje omogućavaju udobnost i ispravno držanje prilikom nošenja. Kako bi se odabrala najbolja dimenzija, valja odrediti težinu stvari koje će prvašić svakodnevno nositi u svojoj torbi.

Trgovine sa školskim priborom i bolje opremljeni trgovački centri svoje su police već opskrbili novim modelima školskih torbi, a za kvalitetnije je primjerke potrebno izdvojiti od 400 kuna na više. U ponudi su modeli s raznim motivima za djevojčice i dječake, među kojima su i popularni crtani likovi poput Hello Kitty, Grua, Štrumfova i drugih.

Za roditelje koji mogu izdvojiti i veći iznos, na raspolaganju su i bogati setovi koji osim torbe uključuju pernicu, novčanik, dodatnu vreću za obuću i još neke korisne sitnice. Ovakav set dostupan je u ponudi trgovine Maras po cijeni od 1099 kuna, a proizvode potpisuje brend Samsonite.

>>Torbom zaštitite kralježnicu svojega malog školarca

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije