Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ne osuđujte

Roditelji je optužili da djeci pakira velike porcije užine, ali iza toga se krije tužna priča

Facebook
01.02.2020.
u 07:00

Mamu iz Australije optužili su da djeci pakira previše hrane za užinu u školi, ali sve ih je ušutkala kada je objasnila zašto je to tako.

Neimenovana mama iz Australije objavila je na Facebooku fotografiju užina koje je pripremila za svoje četvero djece, dvoje osnovnoškolaca i dvoje srednjoškolaca i napravila pravi rat u komentarima gdje su se javile druge mame optužujući ju da pakira previše hrane: sendviči, grickalice, pereci, voće, male tortice, čupavci...

Foto: Facebook/RTL

Napadnuta mama našla se dužnom da se obrani i objasni zašto je to tako, prenosi Mirror.co.uk. Prvo, naglasila je kako njezina djeca nisu pretila i kako se hrana nikada ne baca kod njih. Kritičarima je objasnila da ona kao dijete nije imala toliko grickalica i kako je uglavnom gladovala zbog nedostatka novaca - želi svojoj djeci pružiti ono što nije imala.

"Imala sam sreću ako sam mogla imati tri namirnice od svih ovih. Pripremim im više hrane, pojedu u školi koliko mogu, a ostatak onda jedu za večeru kad dođu kući."

Dodala je i detaljan popis sadržaja kutije: "Jedan sendvič, šaka grožđa i borovnica, 12 pereca, jedan čupavac, pet krekera s pet šnita sira, paketić čipsa i ponekad kriška lubenice."

Jednom prilikom i ravnatelj škole rugao se količini hrane i pitao stane li njezinoj djeci u torbu nešto drugo osim kutije za ručak, a ona je ironično odgovorila: "Da, trudimo se ubaciti i bočicu vode."

Mama je svojom obranom htjela pokušati naučiti ljude da ne osuđuju ako ne znaju pozadinu priče.

Što vaš dom govori o vama saznajte u videu ispod:

Ključne riječi

Komentara 3

Avatar navijač
navijač
08:46 01.02.2020.

I tamo ima malograđana očito malo više nego što se čini.

SA
samoborka
15:36 01.02.2020.

Ljigica priča jedne pozornosti željne mamice koja očito ima viška slobodnog vremena i još veći višak mentalne i karakterne ispraznosti.

Avatar Idler 3
Idler 3
09:43 01.02.2020.

Iako ne razmem kaj gdo ma komentirat tuđe stvari za mamicu se bi moglo reč kak na deci lječi svoje komplekse !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije