Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 179
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KAMO OTIĆI NA IZLET

Ribnjak je površine 2500 četvornih metara, a ima i otočić

Stara Kapela - Eko-etno selo Stara Kapela
Foto: Ivica Galovic/PIXSELL
1/4
04.05.2021.
u 20:35

Ribnjak je poribljen šaranom, amurom, tolstolobikom, babuškom i crvenperkom, a ima i nekoliko kornjača koje izađu kada im se baci kruh

Obitelj Staklarević za svoje je goste pripremila obilje aktivnosti zbog kojih će poželjeti ostati što dulje i ponovno se vratiti na njihovo imanje. Uz restoran i dvoranu za osamdesetak ljudi, prikladnu za organiziranje svadbenih i drugih svečanosti, u prekrasnom prirodnom okruženju oni nude kilometarske pješačko-biciklističke staze po okolnim brežuljcima s uređenim odmorištima i vidikovcima s kojih puca pogled na samo selo i okolicu. No, to nije sve.

U blizini sela imaju i ribnjak površine 2500 četvornih metara s malim otočićem i nadstrešnicom, koji umornima od svakodnevne žurbe nudi mogućnost ribolova u zelenoj oazi koju “narušava” jedino cvrkut ptica. Tu su i tereni za nogomet i odbojku. Boravak na ovom imanju, zahvaljujući bogatstvu i raznolikosti ponude, daleko od gradske vreve i gužve, goste će na trenutak vratiti u prošlost. – Na našem ribnjaku svaki gost koji se smjesti u nekom od seoskih imanja može uživati u pecanju, ali i šetnji i bicikliranju po dvanaest kilometara dugoj brdskoj biciklističkoj stazi. Besplatan pristup ribnjaku ne omogućujemo svima, nego isključivo svojim gostima – kaže vlasnik imanja Antun Staklarević.

Ribnjak je poribljen šaranom, amurom, tolstolobikom, babuškom i crvenperkom, a ima i nekoliko kornjača koje izađu kada im se baci kruh. Riječ je o mjestu pogodnom za organizaciju učeničkih izleta i cjelodnevni boravak u prirodi. Odrasli će, pak, ondje pronaći idealnu destinaciju za aktivan odmor, a onima koji to žele, braniteljska poljoprivredna zadruga Stara Kapela omogućit će i sezonski rad u voćnjaku, posjet pčelinjaku i degustaciju meda...

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije