Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 145
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Restoran Rodino gnijezdo

Riblji specijaliteti u domaćem ambijentu

Slavonski Brod - Restoran Rodino gnijezdo, reportaža za Turističku patrolu.
Foto: Ivica Galovic/PIXSELL
1/5
14.06.2020.
u 23:40

Riba je većinom s oriovačkog ribnjaka, a specijaliteti su im smuđ u pivskom tijestu, pole šarana i kečige iz pećnice s vrhnjem

Rodino gnijezdo šarmantni je restoran obitelji Tonkić u samom predgrađu Slavonskog Broda, a u njemu svakodnevno možete uživati u ribljim specijalitetima. Uređen je brojnim pomno izabranim detaljima koji podsjećaju na stare slavonske običaje.

“Mladi gazda” Karlo Tonkić (21), koji upravo završava treću godinu studija, shvatio je da tata Antun ne može sam te mu se odlučio pridružiti u poslu zajedno s godinu mlađim bratom Rokom. Ciljano se vratio u rodni Brod iz kojeg, nažalost, mnogi mladi odlaze.

– Gradimo svoju gastronomsku priču u ugodnom domaćem ambijentu. Odavde gost nikada neće otići s osjećajem da je zakinut na porciji, kvaliteti ili cijeni. Tko jednom dođe, uvijek se vraća – kaže Karlo.

18.03.2020. Slavonski Brod, Restoran Rodino gnijezdo, reportaza za Turisticku patrolu. Photo: Ivica Galovic/PIXSELL
Foto: Ivica Galovic/PIXSELL (ilustracija)

Riba je većinom s oriovačkog ribnjaka, a specijaliteti su im smuđ u pivskom tijestu, pole šarana i kečige iz pećnice s vrhnjem. Ako pak više volite fiš, možete sami izabrati ribu. U ponudi su kvalitetna vina iz Brodskog Stupnika, od bijelih graševina i cabernet sauvignon od crnih, a tu je i prirodni domaći sok od jabuke.

– Bit priče je u domaćoj hrani s našeg područja, receptima, načinu pripreme i odnosu prema ljudima – poručio je vlasnik Antun Tonkić.

OCJENA

Izbor i kvaliteta jela (do 50 bodova) 46

Izbor i ponuda pića (do 15 bodova) 13

Posluga i ljubaznost (do 10 bodova) 10

Dojmovi i prostor (do 20 bodova) 18

Ukupnost ponude (do 5 bodova):4

ukupno 91

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije