Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 44
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ginekolozi otkrivaju

Rezultati najnovijih istraživanja: G-točka uopće ne postoji, riječ je o mitu!

shutterstock
30.06.2020.
u 16:40

Iako se već 70 godina tvrdi da je za jaki ženski orgazam zaslužna G-točka, nova istraživanja pokazuju da to nije tako.

Često se muškarci žale kako ne mogu pronaći G-točku kod žena, a znanstvenici kažu da nisu krivi oni, već lažna teorija o postojanju iste, prenosi The Sun. Najnovije istraživanje nije pronašlo nikakve dokaze o tome da ženske orgazme stimulira osjetljiva regija. Promatralo se 17 žena srednjih godina, a pokazalo se da su živci na ženskom spolnom organu ravnomjerno raspoređeni - baš kao što je tvrdio ginekolog Ernst Gräfenberg.

U nekim zemljama za vrijeme pauze za ručak stignete i odspavati!

Nakon što je i autor istraživanja Barry Komisaruk sa Sveučilišta Rutgers u New Jerseyu objavio rezultate, liječnici u Istanbulu počeli su tvrditi da su dokazi u postojanju G-točke slabi i nepouzdani, a nova saznanja olakšat će seksualno zadovoljavanje partnerice.

Komentara 1

Avatar black_cat
black_cat
09:17 01.07.2020.

naravno da ne postoji, postoji samo K točka

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije