Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 54
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Prvi kat rezervirali muškarci

Avenue Mall
Foto: PR FOTO
PR
Autor
PR članak
01.02.2016.
u 16:00

Kada je u pitanju modni shopping, većina muškaraca će vam bez mnogo razmišljanja reći da ga vole obaviti što brže i po mogućnosti na jednom mjestu. Vođeni time, mnogi muškarci u Avenue Mallu nalaze idealno mjesto za shopping olakšanje.

Naime, prvi kat Avenue Malla rezervirali su muškarci! Pregršt kvalitetnih i popularnih brendova smjestilo se upravo ondje i stvorilo svojevrsnu mušku četvrt.

Moderni i iznimno kvalitetni brendovi kao što su: Bleu Homme, Camel Active, Tommy Hilfiger, Tom Tailor, Gant, Galileo, Zara, H&M, Kruna Mode, 5 Star Store, Fred Perry, Croata i Benetton (prizemlje) stoje na raspolaganju svim muškarcima koji njeguju klasičan, ali i trendi stil.


Foto: PR FOTO

Košulja Bleu Homme 549,00 kn, jakna Camel Active 1859 kn, cipele Fred Perry 449 kn, traperice Polo Ralph Lauren, 5 Star Store 717 kn, torba Bleu Homme 799 kn. Svi modeli ove kombinacije mogu se pronaći u trgovinama Avenue Malla.

Bilo da su vjerni određenom brendu, ili voljni čak i malo eksperimentirati, većina muškaraca ovdje će pronaći sve što im treba: od odjeće i obuće, pa do kvalitetnih modnih dodataka.

Posjetite prvi kat Avenue Malla i saznajte zašto ga upravo muškarci najčešće obilaze.

Sve pri ruci i na jednom mjestu – baš kako to mnogi vole!

Inspiraciju za shopping potražite u našem MUŠKOM VODIČU!

Želite prijaviti greške?