Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Connectivity Set

Revolucionarni slušni aparat stiže iz Bontecha

Revolucionarni slušni aparat stiže iz Bontecha
Foto: Promo
1/4
21.11.2017.
u 08:54

Specifičan je po tome što iako sitan, neprimjetan, nevidljiv i nenametljiv pruža najbolju jasnoću zvuka i najsuvremeniji način rada.

Vodeća tvrtka u području sušnih pomagala, Bontech, sigurnim je korakom zakoračila u budućnost te odlučila svojim korisnicima predstaviti revolucionarni Connectivity Set.

Unatoč tome što su donedavno postojale predrasude, danas slušni aparat, zahvaljujući modernim tehnologijama postaje ''must have gadget''.

Connectivity set, ako niste znali, u paketu donosi par vrhunskih slušnih aparata, besplatni iPhone7 te prateću aplikaciju koja omogućuje korisniku samostalno podešavanje glasnoće. Pomoću jednog od najboljih smartphone uređaja prisutnih trenutno na tržištu, moći ćete bezbrižno uživati u omiljenoj glazbi, najnovijim blockbusterima, ljetnim festivalima i koncertima, kazališnim predstavama, te u najobičnijim telefonskim razgovorima i ugodnim čavrljanjem sa svojim najdražima.

Specifičan je po tome što iako sitan, neprimjetan, nevidljiv i nenametljiv pruža najbolju jasnoću zvuka i najsuvremeniji način rada.

Foto: Promo

Kako saznajemo, zbog jednostavnosti korištenja, Connectivity Set nije namijenjen, što bi se moglo pretpostaviti, samo mlađoj populaciji već i starijim osobama.

Poseban je upravo zbog toga što, po prvi puta, za potpunu kontrolu slušanja i bezbrižnu komunikaciju nije potreban posredni uređaj: iPhone7 biti će vam sasvim dovoljan. Connectivity pruža najveći stupanj neovisnosti do sada.

Činjenica je da svjetska populacija sve slabije čuje, ali to vas ne treba brinuti jer srećom postoje slušna pomagala koja vraćaju i čuvaju vaš sluh. Bitno je na vrijeme prepoznati problem.

Ako ste do nedavno gledali slušne aparate kao obična dosadna i bezlična pomagala, biti ćete prisiljeni promijeniti mišljenje. Mi jesmo.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije