Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 8
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Preslatka je

Retriverica izgubila uho sa samo dva dana, zovu ju 'zlatni jednorog': 'Osvojila je moje srce'

Instagram
13.03.2020.
u 16:35

Rae je, bez obzira na svoj hendikep, veseli i zaigrani psić koji osvaja srca korisnika Instagrama.

Rae, zlatna retriverica, izgubila je uho kada je imala samo dva dana. Njezina majka ju je ugrizla, a desno uho je zaraslo na sredini glave. Malena Rae istaknula se na Instagramu u moru drugih psića zbog svog neobičnog izgleda i skupila velik broj pratitelja, prenosi Mirror.co.uk.

Foto: Instagram/riley.loudermilk

Njezina vlasnica dala joj je nadimak 'zlatni jednorog', a pravo ime Rae je riječ 'ear' koja znači uho kada se pročita s desna na lijevo. Slavu je 'stekla' kada je objavljen video njezinog posjeta veterinaru na popularnoj aplikaciju TikTok. Video je skupio skoro pola milijuna pregleda, a drugi koji pokazuje njezinu veselu osobnost i zaigranost rastopio je srca. 

Na pitanje što joj se dogodilo korisnik TikToka imena Sambosmitty odgovara: "Bila je stara nekoliko dana kad ju je mama ugrizla, izgubila je uho i morala na operaciju, a rana je zarasla tako da joj je uho sada na sredini glave." Bez obzira na ovo Rae čuje normalno.

Psić Finley prava je mala zvijezda, pogledajte video:

Ljudi su pisali komentare kako im je Rae ukrala srce i kako je pravi mali jednorog. 

Prikupila je skoro 12 000 pratitelja na Instagramu od tada gdje se svakodnevno objavljuju njezini videi i fotografije. 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije