Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 11
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Mislio je da se isključio...

Reporter se počeo žaliti na vlastiti posao – ne znajući da program još uvijek ide uživo

bbc
08.09.2021.
u 12:30

Nije dugo trebalo da reporter postane meta ruganja na društvenim mrežama, ali brzo se javio i ispričao cijelu situaciju.

Dan Johnson, reporter BBC televizije, javljao se uživo kako bi s kolegom Shaunom Leyom raspravljao o trenutačnoj situaciji u Afganistanu. Odgovorio je suvislo na prvih nekoliko pitanja, a onda je odjednom, nakon još jednog pitanja, počeo blijedo gledati u kameru.

Nije čuo kolegu što ga je pitao, pa je mislio da je veza između Londona i Kandahara izgubljena. To ga je razljutilo, pa se počeo žaliti na vlastiti posao. "Ovaj posao... Ovaj posao, čovječe!" rekao je neznajući da veza nije izgubljena i da još uvijek program ide uživo.

Dan je demonstrativno ustao i nestao iz kadra, a kolega Shaun brzo se snašao i rekao gledateljima da je veza prekinuta te da će je pokušati uspostaviti nešto kasnije, prenosi UNILAD.

Nije dugo trebalo da reporter postane meta ruganja na društvenim mrežama, ali brzo se javio i objasnio cijelu situaciju. "Samo jedan podsjetnik – uvijek razmišljajte da možda još idete uživo, bez obzira na to što se doga."

Rekao je kako je mislio da se veza prekinula i to ga je iznerviralo. "Ovaj posao je jako težak, ali je istodobno odličan", kaže Dan.

Stručnjaci upozoravaju da ne biste trebali spavati bez donjeg rublja!

Natjecatelj u Milijunašu tražio pomoć na prvom pitanju, gledatelji i voditelj zgroženi

1/4

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije