Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 69
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
vježbajte mozak

Rekord je 35 sekundi: Možete li brže pronaći tri skrivena pojma?

Facebook
21.01.2021.
u 13:30

Mozgalica je namijenjena kako bi podsjetila na važnost vitamina koja se unose hranom i pomažu u obavljanju raznih tjelesnih funkcija.

Zanimljiva mozgalica izaziva vas da pronađete srce, oko i mozak u šarenoj ilustraciji punoj hrane. Pronalazak rješenja može biti nezgodan jer su dijelovi tijela dobro skriveni među hranom bogatom vitaminima, kako prenosi The Sun.

Rekordno vrijeme za pronalazak sva tri dijela je samo 35 sekundi. Pogledajte možete li uočiti sve - srce, oko i mozak - i postaviti novi rekord.

Foto: Daniel Pavlić

Mozgalica je namijenjena kako bi podsjetila na važnost vitamina koja se unose hranom i pomažu u obavljanju raznih tjelesnih funkcija. Za razliku od ostalih vitamina, postoji osam različitih vrsta vitamina B, koji svi doprinose različitim funkcijama. B1 pomaže u zdravlju srca, dok B3 održava zdravu sluznicu oka. B5 pomaže u održavanju dobrog funkcioniranja mozga.

Kreće se ili stoji? Ova iluzija otkriva vam jeste li pod stresom

1/1

Ako ne možete pronaći sva tri dijela, pogledajte rješenje:

Foto: Daniel Pavlić

Ovih pet eteričnih ulja pomažu kod smanjenja osjećaja straha i panike:

Ključne riječi

Komentara 1

MO
montello
17:57 21.01.2021.

uff odustao

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije