Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 52
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kakva domišljatost

Rekli im u vrtiću da bi kćer trebali odijevati u odjeću za djevojčice. Njihov potez oduševio je internet

vrtić
Foto: Vjeran Zganec-Rogulja/PIXSELL
1/4
24.08.2018.
u 07:01

Mnogi korisnici te društvene mreže oduševljeno su reagirali na domišljatost roditelja, no za portal Boring Panda, Steve Rold objasnio je da je na ovu ideju došla njegova supruga jer je, iako je prijedlog bio dobronamjeran, tek jedan od mnoštva takvih koje kao roditelji dobivaju od drugih te je odlučila napraviti korak više.

Kada ostavite dijete u vrtiću na brizi "tetama čuvalicama", ne očekujete da ćete kada dođete po dijete čuti nešto poput: ''Znate, trebali biste svoju kćer odijevati u odjeću za djevojčice tako da ostala djeca lakše razaznaju da je riječ o curici.'' Prijedlog odgajateljica bio je da djevojčicu odjenu u haljinicu ili da joj stave neku mašnu na glavu. 

Upravo to dogodilo se Steveu Roldu i njegovoj supruzi, koji su na društvenoj mreži Reddit objavili fotografiju na kojoj je vidljivo kako su odreagirali na ovaj prijedlog. Djevojčici su na čelu zalijepili post-it papirić na kojem je bila nacrtana mašna. 

Foto: Steve Rold/via Reddit
Foto: Steve Rold / Reddit

Mnogi korisnici te društvene mreže oduševljeno su reagirali na domišljatost roditelja, no za portal Boring Panda, Steve Rold objasnio je da je na ovu ideju došla njegova supruga jer je, iako je prijedlog bio dobronamjeran, tek jedan od mnoštva takvih koje kao roditelji dobivaju od drugih te je odlučila napraviti korak više.

Korisnici Reddita u većini svojih komentara slažu se da djevojčice ne treba isključivo odijevati u ružičasto, a dječake u plavo. Ne treba braniti djevojčicama da se igraju s autićima jer su to igračke za "dječake" niti dječacima braniti "igračke za djevojčice" ili ih ultimativno odbijati odijevati, primjerice, u nešto ružičasto. 

"Možda su u vrtiću samo pomislili da nam nije palo na pamet djevojčicu odjenuti u nešto baš ženskasto pa su nam dali dobronamjerni savjet. Ne smatramo to nekim problemom, zapravo, taj vrtić ima odličan program za djecu, dosta vremena se igraju vani, na otvorenome, odgajatelji su odlični i nemamo namjeru dijete premjestiti u drugi vrtić", objasnio je Steve koji je na Redditu objavio fotografiju svoje djevojčice s post-itom na čelu.

Komentara 45

Avatar MilanZoranovic
MilanZoranovic
08:34 24.08.2018.

Ta gay propaganda je prevršila svaku mjeru, sotonizam vas neće daleko dovesti..

BS
@bserver
08:22 24.08.2018.

to su "pametni" roditelji. Da bi ispali "fora" djetetu na čelo lijepe ljepilo koje je puno opasnih kemijskih spojeva, koji mogu izazvati trajne posljedice za dijete. Ali oni ne bi ispali "važni" da su djevojčici stavili običnu mašnicu!? Svijet je pun idiota!

OX
oxymoron
08:52 24.08.2018.

Idiota posvuda a u Vecernjaku pogotovo.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije