Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ne zna što napraviti

Redovito se seksa s kolegom, a onda je saznala da mu nije jedina

shutterstock
30.05.2020.
u 23:20

Djevojka je pitala psihoterapeutkinju Deidre za savjet kada je saznala da njezin ljubavnik s posla ima i drugu ljubavnicu - i to njezinu prijateljicu.

“Imam odličan seks s kolegom s posla i stvarno mi se jako sviđa, ali nedavno sam saznala da i se moja prijateljica s posla redovito seksa s njim. Osjećam se prevareno. Svi radimo u jednoj velikoj tvrtki. Jedina sam cura u našem društvu, a onda se pojavila ona”, ispričala je za The Sun.

Pogledajte kako Hrvati sve više povećavaju penis bez odlaska pod nož:

Prvo su se sprijateljle i sve je dobro funkcioniralo, pa su jedna drugoj čak i povjeravale. U jednom izlasku, kolega je slučajno otkrio da njezin ljubavnik spava s obje djevojke.

“Ispalo je da on spava s mojom prijateljicom cijelo vrijeme. Poslala sam joj poruku i ona me uvjeravala da on laže, ali od ostalih kolega sam saznala da je sve zapravo istina. Sada sam izgubila prijateljicu, odličnog ljubavnika i nadu u pravu vezu”, rekla je.

Deidre joj je odgovorila: “Žao mi je što ste to prošli, ali ne dajte da vas uništi. Provodite više vremena s ostalim kolegama na poslu, pokušajte pronaći prijatelje izvan posla. U vezama bez obveza stvari često krenu krivo. Vaš ljubavnik ne osjeća prema vama isto što vi osjećate prema njemu. Sačuvajte osjećaje i seks za nekog kome će biti stalo do vas. Uvijek se pazite seksualnih odnosa s kolegama, često krenu krivo i onda samo bude neugodna situacija.”

Pogledajte savjete kumica s Trešnjevačkog placa za vječnu ljubav:

Komentara 2

Avatar drug Joža
drug Joža
00:40 31.05.2020.

Prevario je ljubavnicu?

Avatar ucjena
ucjena
06:30 31.05.2020.

Ljubavnice nisu svjesne da svaki ima još pokoju rezervu, to jj, tko nn!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije