Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 193
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
X faktor

Recept za privlačnost: osmijeh, urednost i odjeća veselih boja

smijeh
15.05.2011.
u 15:45

Na privlačnost neke osobe, neovisno o spolu, utječe niz faktora, no američki znanstvenici smatraju da su sada otkrili one ključne

Na privlačnost neke osobe, neovisno o spolu, utječe niz faktora, no američki znanstvenici smatraju da su sada otkrili one ključne – uredan izgled, osmijeh i odjeća veselih boja. U istraživanju je sudjelovalo 200 ljudi koji su gledali fotografije istih osoba odjevenih u tamnu i pomalo neurednu odjeću, dok su u drugoj kategoriji iste osobe nosile odjeću živih boja, bile nasmijane i njegovane. Više od polovice ispitanika radije bi prišla osobama iz druge skupine ispitanika.

Ključne riječi

Komentara 3

BO
bonsai
19:54 15.05.2011.

evo da i zagrebcani nauce nesto , tamo svi u depresiji , tamna odjela i glume neke face .

OB
-obrisani-
22:01 15.05.2011.

bonsai Za razliku od tvoje Dervente,ne!? hehehe

OB
-obrisani-
03:38 16.05.2011.

Sto je sa onima koji nemaju osmijeh, ili im je isti iskrivljen i lazan.Sto je sa onima koji su neuredni i necisti, koji ne peru odjecu, vec je pomirisu i obuku slijedeci dan. Sto je sa onima koji zive u ghet-u, a prodavaju se po profilima za lazi za ono sto nisu a zeljeli bi biti. Pametnom dosta

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije