Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 154
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
(ne)omiljeni desert

Razočarani kupci: Što se dogodilo s McDonalds`ovom pitom od jabuka?

McDonald`s pita od jabuka
Twitter
19.09.2018.
u 18:09

iz McDonald`sa su rekli kako su recept za pitu od jabuka izmijenili kako bi bila "zdravija", odnosno, izbacili su neke sastojke

Mnogima omiljen desert u lancu brze hrane McDonald`s, pita od jabuka, nije što je bila. 

Barem ne u SAD-u gdje je poznati lanac odlučio promijeniti recept, izbaciti neke sastojke i umjesto da pitu prže u dubokom ulju, odlučili su je - peći. 

Naizgled mala promjena u pripremi omiljenog recepta, kupce je ostavila bez uživanja u zalogajima hrskave korice, koju su u kombinaciji s punjenjem od jabuke, činili savršenu kombinaciju za nepce mnogih sladokusaca. 

Nije trebalo puno da se društvenim mrežama proširi nezadovoljstvo. 

 

 

 

 

 

"Ne znam što reći. Gdje je zelena ambalaža? Gdje je pita od jabuka? Franken- pita koju ste počeli nuditi kupcima je primjer na koji način velike tvrtke posluju. Znate na što mislim #lowbudget"

Ipak, iz McDonald`sa su rekli kako su recept za pitu od jabuka izmijenili kako bi bila "zdravija", odnosno, izbacili su neke sastojke i punjenje se sastoji od domaće, američke jabuke, malo cimeta i šećera. I bez hrskave korice. Nažalost ili na sreću, zasada, samo u SAD-u. 

Ključne riječi

Komentara 5

VJ
Vl jedi govna
22:01 19.09.2018.

Od govna napravili drek

MA
MarinNiram
19:33 19.09.2018.

Zar je moguće da je netko odvojio svoje vrijeme i napisao članak u novinama o promjeni načina pečenja pite? Toj novinar sigurno ga ima ispod prosječnu inteligenciju.

VO
vorda400
20:09 19.09.2018.

Bilo i ostalo smeće

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije