Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 163
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Korisno

Razmišljate o šišanju? Tiktokerica ima super trik kako procijeniti stoji li vam bolje duga ili kratka kosa

bondenavant/Instagram
01.09.2021.
u 09:24

Ako imate ideju da skratite dugu kosu, ali nikako ne možete skupiti hrabrosti i otići kod frizera jer brinete kako bi vam stajalo, isprobajte ovaj trik.

Nakon kupanja i sunčanja kosa se uvijek isuši, pa ju je dobro malo skratiti, a s dolaskom jeseni mnogima padne napamet napraviti i kakvu veću promjenu frizure. Ako imate ideju da skratite dugu kosu, ali nikako ne možete skupiti hrabrosti i otići kod frizera jer brinete kako bi vam stajalo, isprobajte ovaj trik.

Amy Chang, beauty influencerica, podijelila je jedan trik koji je oduševio njezine pratitelje. "Postoji jedna metoda koja vam može otkriti pristaje li vam kratka kosa ili ne. Sve je u bradi i čeljusti", počinje Amy video.

Sve što trebate su dvije olovke i metar za mjerenje. Jednu olovku stavite ispod brade, a drugu na početak uha odnosno na ušnu resicu. Izmjerite udaljenost između ove dvije olovke.

Ako je razlika veća od 5,7 centimetara onda vam bolje stoji duga kosa, a ako je razlika manja od te brojke, onda budite sigurni da će vam kraća kosa dobro stajati.

Njezin video pogledan je više od 3 milijuna puta, a pratitelji su oduševljeni savjetom koji je vrlo jednostavan za isprobati, piše The Sun.

Zlatokosa u stvarnom životu: Njenu kosu od dva metra muškarci žele pomirisati

1/1
Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije