Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 142
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Može biti neugodno

Razmišljate o seksu u prirodi? Ove stvari biste trebali znati prije nego se upustite u takvu avanturu

seks
Thinkstock
15.08.2020.
u 20:00

Ove stvari na filmu izgledaju odlično i privlačno, ali u stvarnosti baš i nije tako.

Iako će se većina složiti da voli eksperimentirati i isprobavati nove stvari u seksu, složit će se i da su neke stvari puno bolje u erotskim filmovima nego u stvarnosti. Jedna od tih stvari je i seks u javnosti. 

Možda je seks u krevetu dosadio i postao rutinski, ali evo što trebate znati prije nego se upustite u seks u prirodi.

Kako piše AskMen, seks u automobilu puno je privlačniji mladima koji uglavnom žive s roditeljima, pa su u nedostatku prostora za vođenje ljubavi. Osim ako nemate limuzinu ili kombi, seks u autu obično podrazumijeva zgrčene udove, gužvanje na sjedalima i saginjanje glave kako ona ne bi lupala u krov automobila. Seks za vrijeme vožnje zvuči puno uzbudljivije nego što u stvarnosti je, a obično se svodi na oralno zadovoljavanje vozača. U trenucima vrhunca lako je izgubiti kontrolu nad automobilom, što je izuzetno opasno. 

Hrabra policajka u zadnji tren povukla muškarca i spasila ga od sigurne smrti, pogledajte video:

Drugo mjesto koje se u filmovima čini kao idealno je tuš. Često je teško izvedivo, pogotovo ako se radi o tuš kabini koja je mala. Penetracija je često neizvediva, a dodajte tome i skliske površine i dobili ste pravi recept za neugodne ozljede.

Mnoge uzbudi samo pomišljanje na seksi masažu kao predigru, ali da bi ispala savršena potrebno je paziti na nekoliko stvari. Prvo, miris ulja koje koristite treba biti neutralan ili blag kako ne bi uništio ljubljenje kada dođe na usne. Drugo, važno je koristiti ono namijenjeno upravo tome jer obično ulje za tijelo može dovesti do iritacije i upale genitalija. Ista stvar je s uvođenjem razne hrane u vođenje ljubavi - zapravo samo smeta i stvara puno nepotrebnog posla.

Možda zvuči romantično i uzbudljivo, ali seks na plaži može biti prilično neugodan. Pijesak, stijene, kamenčići... Ako nemate nekakvu podlogu ili barem ručnik završit će kao i onaj u autu - raznim grčevima i neugodnim pozama. 

Komentara 1

IV
ivica.vranjic
21:06 15.08.2020.

Ma kakve gluposti!? Kad se poklope hormoni prašiš gdje god zaželiš... Na haubi automobila, na travi, klupi, stepeništu, stolu, kabini bazena, u moru, na luftiću, podrumu, u šumi, na lovačkoj čeki... Samo je nebo granica... I ponekad komarci...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije