176 14°C
 • Avatar Psychlist
  Psychlist:

  Pa pogledaš one koji zasada ne mogu biti zadojeni propagandnom, a to su životinje. Njima, onima koji su mesojedi , je mast broj jedan što se tiče hrane i uvijek će im biti favorit hrana jer je nutritivno jaka. To ... prikaži još! što smo mi postali fizički neradnici pa nam prava hrana škodi e to je naš problem.

 • Avatar nekakav
  nekakav:

  mast je uvijek zdravija bila i bude. probajte palačinke i jaja pečena na ulju, pa onda ona na masti. no, društvo smo postali kojima će mast smrditi... od ulja se žile začepljuju. od masti ne. mast izdrži daleko više i ... prikaži još! veća temperaturna opterećenja. maslinovo ulje je ipak za salate. za sve ostalo pravi gurmani biraju mast! :)

 • prvihrvatskis25:

  Meso je bilo zdravo , mast je bila zdrava , voće je bilo zdravo itd , itd prije 50 godina kada se sve moralo raditi fizički( kopanje kukuruza , branje kukuruza , rezanje drva , cijepanje drva, pranje rublja , ... prikaži još! pješačenje itd) pa je naše tijelo svu hranu koju smo unijeli (bez obzira da li su to bile masti , ulja , meso ili šećeri) i potrošilo i nije ga taložilo u obliku sala . Nije bilo traktora , kombajna , automobila i ostalih strojeva pa su ljudi bili prisiljeni na cjelodnevno kretanje.

Još iz rubrike Lifestyle

SLATKI SNOVI

Muči li vas nesanica? Iskušajte metodu kojom se uspavljuju američki vojnici

Hippy Garden
PROMO

dm partner ekskluzivne modne revije Hippy Gardena #NEVERSTOPCHANGING

Korisni savjeti

Saznajte kako se riješiti tvrdokornih mrlja od kave, vina ili čokolade