Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 106
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Idealno odredište

Raj za ljubitelje kvalitete nadohvat ruke

hotel Residence
Foto: Josip Novosel
1/7
01.12.2017.
u 10:52

Prekrasni apartmani, savršena hrana i vrhunski wellness – tako bi se ukratko mogao opisati novoopremljeni kompleks smješten u zagrebačkoj Dubravi.

Na samo 10ak minuta vožnje od najpopularnijeg trga Lijepe naše, u sklopu izuzetno „toplog“ Hotela Residence, svoje novo ruho poprimio je kutak za sve ljubitelje svjetski priznatih delicija – El Bull Steak House. U ovoj gastro oazi svaki put ćete se iznenaditi novitetima u pripremi najtraženijeg jela današnjice, a sve zahvaljujući kreativnom spoju domaćih navika i svjetskog standarda iza kojeg stoje priznati zagrebački kuhari.

Jela zbog kojih se stolovi rezerviraju po par tjedana unaprijed

Naša ponuda uvijek teži tome da svojim gostima predstavimo najbolje od hrane koju i sami jako dobro razumiju. Užitak je gledati kako iznova ostaju iznenađeni načinom pripreme namirnica s kojima se susreću svaki dan. Ipak, odležani steakovi su naš zaštitni znak – istaknuti će direktor Matej Kobaš i nastaviti – svojim gostima uvijek nastojimo pružiti vrhunsko iskustvo. Riječ naših gostiju je ono do čega najviše držimo, a iz nje proizlaze i, po narudžbi, posebno „personalizirane“ delicije - istkane upravo po njihovim željama i komentarima.

Idealno odredište za sklapanje poslova

U sklopu kompleksa smjestila se i vrhunski opremljena sala za sastanke – dovoljno velika da može okupiti vaših „idealnih“ 15, a dovoljno intimna da ćete vlastiti ured često puta poželjeti zamijeniti. Od vrhunskog ozvučenja, klimatizacije, projektora, wifi-a, TVa do vinskog zida – sve vas čeka na jednom mjestu uz jedini Vaš zadatak – dovođenje poslovnog partnera. Sve ostalo je na nama, a uspjeh je zagarantiran.

Foto: Josip Novosel

Omiljeni kutak vašeg zdravlja

Popularni trend u svijetu – all in one place (sve na jednom mjestu) – u Hotelu Residence sastavni je dio ponude. Nemali broj puta poželimo pobjeći od svakodnevnih briga sami ili sa omiljenom osobom, ali nailazimo na prepreku dislociranosti u milijunskom gradu. Upravo iz tog razloga, wellness hotela Residence idealno je mjesto za vaš mir – uz masaže cijelog tijela, tri vrste saune, sobe za opuštanje i ostali popratni sadržaj, na dnevnoj bazi napunite baterije vašeg zdravlja. Isto tako, u moru prenapučenih teretana gubi se intima koju čovjek želi imati, a to je još jedna u nizu prednosti ovog vrhunskog kompleksa. U teretani wellnessa Residence dočekati će vas sve sprave i rekviziti neophodni za ostvarivanje vrhunskih rezultata, a kad saznate da su sastavni dio ponude wellnessa, poželjeti ćete nikad ne otići odavde. Još kad trening začinite odlaskom u saunu, potom masažom... A sve to možete naći i u raznim paketima koje wellness nudi.

Foto: Josip Novosel

Dom daleko od doma

Najbolji pokazatelj kvalitete ovog mjesta je broj direktnih gostiju koji dolaze. Residence je za mnoge poslovne ljude dom daleko od doma. Poslovni rezultati često ovise o tome kako se u tom trenutku osjećamo, a prijateljsko lice, intimna i prisna atmosfera su sigurno nešto što će vam dati dodatnu dozu samopouzdanja prije važnog sastanka. Residence je, osim poslovnim ljudima, itekako zanimljiv i turistima, upravo zbog raznovrsne ponude koju nudi. Blizina Maksimirskog parka i centar grada nadohvat ruke aduti su koje prepoznaje sve više posjetitelja glavnog grada. Bogato opremljene sobe i apartmani upotpunjeni El Bullom, wellnessom i teretanom dovoljan su razlog da svoje najdraže iznenadite nečim novim već danas, a jedno je sigurno – kompleks ćete napustiti s osmijehom na licu uz već zakazani idući susret. Potražite nas i na Facebooku i uvjerite se sami.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije