Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 190
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
JESTE LI ZNALI?

Radije biste djetetu za blagdane trebali pokloniti putovanje, nego primjerice igračke!

shutterstock
21.12.2019.
u 07:00

Putovanja djetetu razvijaju moždane stanice i čini ga pametnijim, pokazuje istraživanje.

Kada je Božić, darivanje je više za djecu, nego što je za odralse pa tako svi žele svojim mališanima pokloniti najbolji poklon

Britanski članak, koji se proširio društvenim mrežama, navodi kako je bolje djeci pokloniti odmor, nego igračke zato što odmor stimulira njihov mozak i potiče ga na razvijanje. A to naravno dovodi da vaše dijete bude pametnije i kreativnije

Kada svoju djecu vodite na odmor, potičete dvije stvari u njihovom mozgu, a to su njihova znatiželja za istraživanjem i njihovu igru i kreativnost. A obje stvari ih potiču da kao odrasli budu kreativni i razvijaju puno novih ideja. Tako djeca koja su bila na više putovanja, češće postaju uspješni u svojoj karijeri. 

Pa kako bi vaš mališan razvijao svoje moždane stanice, odvedite ih na neku avanturu i putovanje, umjesto da im date puno igračaka koje će im brzo dosaditi. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije