Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NOĆ ZA PAMĆENJE

Queen Real Tribute bend svojim je spektakularnim nastupom osvojio Novalju

Queen Real Tribute bend
Foto: Eugen Rebernišak i Josip Durdov
1/8
16.08.2019.
u 12:03

Fantastičnim zvukom i energičnim nastupom koji vjerno podsjeća na slavni britanski sastav prošli su gotovo čitav svijet i zaradili status najboljeg Queen tribute benda na svijetu

Na Ruži vjetrova u Novalji nastupio je Queen Real Tribute bend i hitovima poput "The Show Must Go On“, „We Will Rock You“, „Bohemian Rhapsody“ i „We Are The Champions“ oživjeli čaroliju kojima su se Freddie Mercury i njegov Queen upisali u povijest kao jedan od najvažnijih rock bendova svih vremena. Queen Real Tribute čine pjevač Ivan Ristanović, Nenad Bojković na gitari, basist Ivan Đerfi i bubnjar Radoš Ćapin. Okupili su se 2006. godine kako bi svojim glazbenim djelovanjem odali počast legendarnom Queenu i od tada obišli gotovo čitav svijet, a samo u Brazilu održali su sedamdeset koncerata.

Foto: Eugen Rebernišak i Josip Durdov

I gdje god dođu naprave spektakl pa je tako i u Novalji na stotine ljudi hipnotizirano je stajalo ispred pozornice i uživalo u energičnoj izvedbi glazbenika koji zvukom i pojavom neodoljivo podsjećaju na nezaboravni britanski sastav. Ovoga ljetasvirali su u nekoliko gradova na hrvatskoj obali pa se u njihovim nastupima uživalo u Makarskoj, Puli te na zadarskom Forumu, a nakon turneje po hrvatskoj obali bend će održati mini turneju u Rusiji, Kini i Južnoj Koreji.

Foto: Eugen Rebernišak i Josip Durdov

TZ Grada Novalje ove je godine pripremila za sve građane i goste bogat i raznolik kulturni i zabavni program, pa je osim The Queen Real Tribute benda održan Olive Classic festival u Lunjskim maslinicima na kojem je sudjelovalo preko 20 glazbenika, nastupile su klape i 4 tenora, a 17. kolovoza na Trgu kardinala A. Stepinca u glazbi Klape Kaše. Detaljan raspored događanja i koncerata u Novalji možete pogledati ovdje.

Sadržaj nastao u suradnji s TZ grada Novalje

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije