Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 92
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Putovanje na daleke egzotične destinacije nikada nije bilo pristupačnije

Putnička agencija World Traveler
Foto: Promo
1/15
08.03.2019.
u 08:00

Otkrijte čari dalekih destinacija već od 375kn mjesečno

Putnička agencija World Traveler definitivno nije još samo jedna putnička agencija u nizu. Osnovali su je strastveni zaljubljenici u putovanja. I samo takvi zaljubljenici, sa milijunima proputovanih kilometara, tisućama posjećenih lokacija, najrazličitijim iskustvima smještaja i prijevoza, mogu Vam omogućiti da i vi doživite istinske čari dalekih putovanja i postanete zaljubljenik u nove krajeve, ljude, kulture.

Specijalizirani za organizaciju putovanja na Daleki Istok, u World Traveleru, približit će vam najljepše lokacije i izvan klasičnih turističkih ruta, kulturu i tradiciju, te način života mještana u zemlji u koju se odlučite putovati. Bilo da ste željni doživljaja koji podižu adrenalin, ili ste u potrazi za posebnim avanturama, ili se jednostavno želite relaksirati i napuniti baterije uživajući u čarobnim prirodnim ljepotama na drugom kraju svijeta – budite uvjereni da u World Traveleru imaju putovanje krojeno baš po vašim željama.

Foto: Promo/Eva Virc

Pored inzistiranja na originalnom i osobnom pristupu kreiranja putovanja, posebna je pozornost posvećena formiranju cijene, glavnom faktoru zbog koga se egzotične destinacije mnogima često čine i nedostižnima. Ne želeći da cijena bude prepreka vašem putovanju, nezaboravno uživanje na Tajlandu s World Traveler agencijom, dnevno vas može koštati koliko i jedna kava. “Kvaka“ je upravo u tome što je Tajland jedna od onih zemalja koju u World Traveleru nazivaju svojom drugom kućom, te vam uz nepogrešiv plan putovanja i udobnost, nude priliku da ovu prekrasnu zemlju doživite po cijeni dostupnoj svima. Kao agencija specijalizirana za Daleki Istok, World Traveler vam nudi pristupačna putovanja na destinacije poput Tajlanda, Indije i Butana, a uskoro i u druge očaravajuće daleke zemlje, vrijedne otkrivanja poput Vijetnama, Kambodže, Šri Lanke, Laosa i Indonezije. No, nikada neće ostaviti kod kuće niti vas koji želite ići na bilo koju drugu destinaciju, bližu ili dalju.

Foto: Promo/Eva Virc

Kad je riječ o individualnim “custom made“ putovanjima, granice doslovno ne postoje. Bilo da se želite vjenčati na Sejšelima, otići na obiteljski odmor u Meksiko, proslaviti momačku večer u Las Vegasu ili putovati u Singapur zbog posla – s punim povjerenjem se obratite agenciji World Traveler, jer će organizirati putovanje u potpunosti prilagođeno vašim željama vezanim uz smještaj, način prijevoza, termine, ili pak raspoloživom budžetu.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije