Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 94
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
uhićena

VIDEO Putnica iz noćne more: Pijana pljuvala putnike i udarila osoblje

Putnica izbačena iz aviona
Foto: YouTube screenshot
1/4
17.02.2019.
u 10:31

Glasno je prosvjedovala kako ne želi sjediti pored trogodišnjeg djeteta nakon što je pila cijeli dan

Pijana putnica izbačena je iz zrakoplova na putu za Las Vegas.

Nakon što je pila alkoholna pića cijeli dan, pijana je u zrakoplovu maltretirala ostale putnike zbog čega je i izbačena iz zrakoplova te na koncu i uhićena.Sve je započelo kada je 32- godišnja Valerie Gonzalez, ušla u zrakoplov komapnije JetBlue u floridskom Fort Lauderdale koji je letio za Las Vegas, a pored nje je sjedilo 3- godišnje dijete.

Pogledajte video...

Glasno je prosvjedovala kako ne želi sjediti pored trogodišnjeg djeteta nakon što je pila cijeli dan, piše The Sun.

Ustala je i pronašla neko slobodno mjesto na koje je odlučila sjesti, umjesto onog koje je imala rezervirano. 

Foto: YouTube screenshot
Foto: Screenshot/YoutubeAli nije joj se "sviđao" ni putnik koji je sjedio ispred nje pa je nastavila s glasnim dobacivanjima. Kada je vidjela da je jedan od putnika snima, počela je vikati na njega: Želiš imati hit? Snimaj ovo k****! Nakon toga počela je pljuvati po putniku koji je sjedio ispred nje. 

"Hoćeš snimati? Snimaj ovo! Što sam napravila? Nekome sam rekla da je star zato što i je? Ok, skupit ću se iz ovog aviona. J*** se svi!

Kabinsko osoblje zamolilo je putnicu da napusti zrakoplov čim se počela nedolično ponašati i zaprijetili da će pozvati službe osiguranja. U izvještaju o njenom uhićenju navodi se i kako je udarila stjuardesu koja joj nije dozvolila ponovni ulazak u zrakoplov, a jedna je putnica posvjedočila i kako ju je pijana Gonzalez udarila po ruci kada jeodbila s njom zamijeniti mjesto u zrakoplovu.

Uhićena je i odvedena u pritvor na triježnjenje.

Komentara 7

Avatar HajdukLika
HajdukLika
10:55 17.02.2019.

Nekadašnje mlade žene su kuhale kao majka, današnje loču kao ćaća.

Avatar Thc
Thc
16:52 17.02.2019.

...njoj je samo trebala banana u avionu a svi su je ignorirali😂😂

KA
kapunjohan
16:24 17.02.2019.

Ženske ne mogu biti nasilne ni psihički ni fizički , muškarci su potencialni monstrumi i zato treba ženske pooblastiti da ih mogu prijaviti kad zažele i tako potjeraju iz kuće. Ljudi ja sam 100 posto protiv nasilja ali gdje vam je pamet , nitko ne zasluži bjanko ček, dokaza koliko hoćeš.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije