Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 181
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Potpuni promašaj

Putem interneta je naručila 'savršenu' vjenčanicu, ali pošiljka koja je stigla šokirala ju je: "To uopće nije ta haljina"

Wish/Facebook
09.10.2020.
u 13:30

Iako je prvo ostala razočarana, poslije se nije mogla suzdržati od smijeha zbog ogromne razlike između haljine s fotografije i one koju je dobila.

Nije tajna da naručivanje odjeće putem interneta može biti rizično - ako je niste isprobali prije kupnje, nikad ne znate što ćete dobiti. Jedna buduća mladenka odlučila je riskirati nakon što je na mreži naišla na 'savršenu' vjenčanicu po povoljnoj cijeni, ali ostala je šokirana kada je vidjela što je došlo u pošti, prenosi mirror.co.uk.

Meaghan Taylor (23) na Wishu je pronašla vjenčanicu za samo 500 kuna, ali kada je pošiljka stigla na njezinu adresu shvatila je da uopće ne sliči na fotografije vjenčanice s aplikacije za kupovanje. 

Foto: Wish

- Nisam mogla vjerovati kada sam vidjela što je stiglo. Nimalo nije izgledalo poput fotografije prema kojoj sam je naručila. Bila sam prilično slomljenog srca, ali nisam se mogla suzdržati od smijeha - kaže Meaghan.

Foto: Daniel Pavlić

Kontaktirala je korisničku podršku Wisha te zatražila povrat novaca, ali i s tim je imala problema.

- Tražila sam povrat novca, ali rekli su mi da trebam originalnu ambalažu i kutiju u kojoj je došla, a ja je nisam zadržala. Zatim sam im rekla da mi je ovo uništilo vjenčanje jer sam očekivala haljinu s fotografije. I napokon su mi vratili novac - objasnila je.

Ipak, uspjela je pronaći smiješnu strane cijele priče te je svoj neuspjeli pokušaj kupovine preko interneta podijelila na Facebook profilu. Njezina objava brzo je postala viralna, a mnogi nisu mogli vjerovati kolika je zapravo razlika između vjenčanice koja je došla i one s fotografije.

Nakon cijele priče, Meaghan kaže kako će iduće ljeto probati u dućanima pronaći svoju savršenu vjenčanicu za poseban dan.

On ima 110, a ona 104 godine te su najstariji par na svijetu:

Komentara 1

HE
Hejterkojimrzisve
15:35 09.10.2020.

Nije ta klajdica, kad si je naopak denila! Hahahahaha ......

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije