Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 60
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Žena potražila pomoć

Psihoterapeutkinja otkriva: Što učiniti kada se zaljubite u prijatelja?

Shutterstock
21.07.2020.
u 20:17

Kako se postaviti u situaciji kada želite ozbiljnu vezu s prijateljem?

Anonimna 34-godišnja žena obratila se psihoterapeutkinji Deidre za pomoć. Naime, ona i njezin godinu dana stariji prijatelj upoznali su se prije dvije godine. Bili su jako bliski prijatelji pola godine dok je on prolazio kroz rastavu braka. 

Ubrzo joj je rekao da želi ozbiljnu vezu s njom, a odnos nije mogao biti bolji - odlično se slagao s njezinim prijateljicama, a ona s dvoje njegove djece koje je dobio u braku. "Znala sam da je on sve ono što želim."

Psihijatri su zatrpani pozivima građana tijekom pandemije: Sve više ljudi osjeća se tjeskobno i traži tablete!

Godinu dana nakon odjednom je odlučio prekinuti taj odnos, u strahu da će ostati povrijeđen. Nastavili su se viđati povremeno, ali nisu samo prijatelji. "Seks nam je odličan, više na to gledam kao na vođenje ljubavi. Uz njega sam uvijek kada mu je teško. Zaljubljena sam i ne znam kako da ga uvjerim da ga neću povrijediti kao bivša žena?"

Psihoterapeutkinja je odmah postavila pitanje: "Ako te zove samo kada mu je teško i kada želi seks, gdje on pokazuje da želi promjenu tog odnosa? Reci mu da ti treba pokazivati koliko mu značiš ili ćeš otići. Prekini seksualne odnose sve dok ozbiljno ne razgovarate o vezi."

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije