Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 14
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
treba savjet

Psihoterapeutkinja otkriva: Što napraviti kada želimo vezu, a druga strana samo seks?

shutterstock
07.12.2021.
u 20:52

U potpunosti je očaran njom i želi ozbiljnu vezu, ali ona ne želi isto

- Djevojka u koju sam se do ušiju zaljubio želi samo seks. Imam 18 godina i viđam se s ovom djevojkom, koja ima 19 godina, dva mjeseca - napisao je jedan muškarac za psihoterapeutkinju Deidre.

Sedam mjesta gdje svaka žena želi da je ljubite, a ni jedno nisu - usne!

1/7

U potpunosti je očaran njom i želi ozbiljnu vezu, ali ona mu je rekla da ne želi obaveze, već samo seks. Neki dan mu je tijekom seksa skoro izletjelo da ju voli, ali se zaustavio. No, sada se pita što može napraviti kako mu se srce ne bi slomilo.

- Ljudi se zaljubljuju različitim brzinama. Još ste u ranim fazama vašeg odnosa. Možda samo trebate biti strpljivi i vidjeti kako stvari napreduju. Možda se boji i suzdržava. No, ako se ništa ne promijeni za mjesec ili dva, možda ćete morati prihvatiti da stvari neće ići kako se nadate i tražiti nekoga novog - odgovorila mu je stručnjakinja.

[DOBRE VIJESTI] "U braku smo 52 godine! Za sreću ne treba puno." "Dobio sam praunuku, ima 13 mjeseci!" "Imam predivnog psa, promijenio mi je život milijun posto!" ❤👏

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije