Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Upozorene ste!

Psihoterapeutkinja otkrila zašto žene ne bi trebale nikada glumiti orgazam

seks, orgazam
Foto: Thinkstock
20.01.2018.
u 17:00

Psihoterapeutkinja dr. Jenn Mann kaže kako žene glumljenjem orgazma najveću štetu rade sebi

Jeste li ikada odglumili orgazam? Učinile ste to da ne bi povrijedile osjećaje vašeg partnera ili da bi jednostavno što prije završile sa seksom? Ako je bilo koji od ovih odgovora potvrdan, to pod hitno trebate prestati raditi.

Psihoterapeutkinja dr. Jenn Mann kaže kako žene glumljenjem orgazma najveću štetu rade sebi.

– Kada glumite orgazam partneru dajete znak da sve što radi u krevetu je dobro i ništa ne treba promijeniti. Ako tako nastavite,m svaki puta ćete morati glumiti orgazam zbog čega sigurno nećete biti sretne – kaže dr. Mann.

Ako vas je strah priznati partneru da s njim ne možete postići orgazam, ne paničarite već krenite polako razgovarati o svojim osjećajima.

– Za početak prestanite glumiti orgazme. Partneru dajte do znanja da ste spremni za nešto drugo u krevetu. Ne trebate mu odmah u lice reći kako nije dobar i da vas ne može dovesti do vrhunca, neka se sam potrudi oko toga – kaže ona.

Osim toga, dodaje dr. Mann, žene koje se pretvaraju u krevetu nikada neće moći niti otkriti što uistinu vole i što ih posebno uzbuđuje.

– Razgovaranje o tome što vas uzbuđuje nije samo edukacija za vašeg partnera. Sami ćete isto shvatiti što vas posebno uzbuđuje, a što ne jer to ne bi saznali da ne razgovarate o tome – kaže ova psihoterapeutkinja.

Ovo su znakovi da žena želi seks. Prepoznajte ih!

seks, orgazam
1/5

Komentara 2

M3
Miške 3
17:56 20.01.2018.

I nemojte govoriti muškarcima da vam je on "drugi"..

AU
austrougarskigeneral
19:37 20.01.2018.

a mnoge glume a to nije dobro znači ne uživaju

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije