Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 132
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SVETI MARTIN NA MURI

Prvi healthness resort u Europi

SVETI MARTIN NA MURI
21.05.2019.
u 09:30

Kombinacija aktivnog odmora, wellness doživljaja i podizanja svijesti o vlastitom zdravlju s ciljem vraćanja u ravnotežu i probuđivanja svojega tijela, uma i duše u svijetu je poznata pod pojmom “healthness”

U taj svijet healthnessa možete zakoračiti u LifeClass Termama Sveti Martin, koje su poznate kao prvi resort takve vrste u Europi. Cijeli koncept healthness odmora usavršen je i ljekovitom termalnom vodom koja dodatno potencira vaše zdravlje, osjećaj lakoće i vitalnost organizma, a prema analizama, voda u Termama Sveti Martin među najkvalitetnijim je termomineralnim vodama u Europi. Osim bazena, resort nudi i više od 20 različitih vrsta masaža i sauna poput finske i rimske, dok je ukupna površina najmodernije wellness oaze u kontinentalnoj Hrvatskoj iznosi 1800 metara četvornih.

U Terme Sveti Martin, osim gostiju iz Hrvatske, dolaze i oni iz Slovenije, Austrije, Poljske, Njemačke i Italije, a među njima je najviše obitelji, parova, sportaša i osoba koje uz odmor žele napraviti nešto za sebe, bilo da se radi o fizikalnoj terapiji ili wellness opuštanju. Tu su također i dodatni sadržaji poput najma bicikala, teniskih terena ili golfa/disc golfa, a za goste se vikendom organiziraju i četiri izleta koja su potpuno besplatna.

Cijene za goste, u što su uključeni noćenje u apartmanu ili hotelu s četiri zvjezdice, doručak i večera, neograničeno kupanje i korištenje fitness centra te izleti, primjerice posjet farmi jelena, kreću se od 274 kune, a ulaz za djecu do 12 godina je potpuno besplatan. Obiteljski paket u koji je uključen isti takav sadržaj stoji 355 kuna.

Sadržaj je nastao u suradnji s Hrvatskom turističkom zajednicom

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije