Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 166
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kakvo priznanje

Prva iz kraljevske obitelji koja je proglašena za najbolje odjevenu ženu na svijetu

Meghan Markle
Foto: Press Association/PIXSELL
1/18
06.09.2018.
u 11:50

"Nikada nismo imali listu s članom kraljevske obitelji ili bilo kime izvan Hollywooda. Međutim, kada govorimo o stilu u 2018., Meghan Markle je neizbježna", rekla je urednica časopisa Andrea Lavinthal za Reuters.

Časopis People proglasio je jučer Meghan Markle najbolje odjevenom ženom u 2018., što je priznanje koje rijetko dobiva netko iz kraljevskih krugova.

Markle (37), koja je postala vojvotkinja od Sussexa kada se udala za britanskog princa Harryja u svibnju, popela se na vrh liste časopisa People ispred hollywoodskih glumica Cate Blanchett i Sandre Bullock, odvjetnice za ljudska prava Amal Clooney i reality zvijezde Kim Kardashian. 

Meghan Markle
1/18

Priznanje članu kraljevske obitelji predstavlja pomak za ovaj časopis.

"Nikada nismo imali listu s članom kraljevske obitelji ili bilo kime izvan Hollywooda. Međutim, kada govorimo o stilu u 2018., Meghan Markle je neizbježna", rekla je urednica časopisa Andrea Lavinthal za Reuters.

"Njezine odjevne kombinacije bile su jedne od upečatljivijih ove godine pa smo je odlučili staviti ne samo na popis nego proglasiti i najbolje odjevenom", rekla je Lavinthal.

Markle, rođena u Kaliforniji, bivša je zvijezda televizijske serije "Suits" i rijetko se pojavljivala na naslovnim stranicama časopisa i novina dok ne se nije zaručila za Harryja u studenome 2018.

Njihovo vjenčanje gledali su milijuni ljudi diljem svijeta. 

Markle je osvojila simpatije jer je nosila kombinacije iz maloprodajnih dizajnerskih trgovina i tako zaobilazila tradicionalni britanski protokol pokazujući gole noge, gola ramena i složivši kosu u pomalo neurednu punđu na vjenčanju. 

"Bilo da nosi običnu košulju i poderane traperice kao svaka cura ili dizajnersku vjenčanicu i tijaru kao rijetko koja od nas, uvijek će izgledati elegantno", rekla je Lavinthal.

People je također nahvalio i Cate Blanchett za odijevanje izazovnih, ali besprijekornih odjevnih kombinacija, Clooney za "hrabre i glamurozne vlastite modne kreacije" i zvijezdu filma Oceanovih 8 Sandru Bullock, za koju je časopis napisao da "nikada nije izgledala čarobnije".

Kim Kardashian, koja često kombinira ležerne kombinacije nadahnute kreacijama supruga Kanye Westa s onim glamuroznima koji ističu njezinu liniju, u lipnju je američko društvo modnih dizajnera dodijelilo nagradu za društvenog influencera.

"Izgledala je odlično ove godine. Drži se svoje estetike i radi ono što želi", rekla je Lavinthal. 

Pogledajte i video Bile su najljepše glumice Hollywooda i onda su lice uništile botoksom

 

Komentara 1

Avatar nekakav
nekakav
12:08 06.09.2018.

aha, to je uspjeh! samo ne kužim čemu nas, ne-engleze, muče sa vijestima o tamo nekoj umišljenoj monarhijskoj obitelji... kako japanski car, jer abdicirao, opet..? kako onaj kralj lesota još živ, jel još ima festival djevica..? baš me jako cuka u .... kako žive i kako se odijevaju 'plemići' iz europe, azije, afrike... ima kilu farbe i maske na licu. to je ljepota? ja sam danas u autobusu vidio dvije puno bolje odjevene i ljepše. al o njima nećete pisati. i da, nisu rastavljene, niti imaju tajni video...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije