Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
isti užitak

Prva cola u Hrvatskoj s pridodnim sladilom

gazirano piće, koktel
Foto: Thinkstock
1/2
09.10.2014.
u 12:59

Sky Cola Green je prvi cola napitak na hrvatskom tržištu s prirodnim zaslađivačem iz lista biljke stevije

Na tržištu pića u Hrvatskoj dostupna je Sky Cola Green, osvježavajuće bezalkoholno gazirano piće od biljnih ekstrakata, smanjene energetske vrijednosti za najmanje 30%, zahvaljujući prirodnom sladilu iz lista biljke stevije.

Uz odličan cola okus ovo piće sadrži svega 30 kcal na 100 ml što ju čini idealnom za sve koji traže piće s malo kalorija.

Stevia je biljka iz obitelji krizantema, rodom iz Paragvaja. Otkrili su je, prije više od 200 godina, Guarani Indijanci, koji su lišće stevije koristili za zaslađivanje čajeva i drugih napitaka.

Stevia nema kalorija, pa kao dodatak hrani i piću smanjuje energetsku vrijednost, pritom nadomještajući slatke sastojke poput šećera.

Foto: Sky Cola Green

>>Znate li što je stevija?

>>Ne treba se bojati mesa i jaja, gore su krafne i hrenovke u tijestu

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije