Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zapamtite ga

Prsten vam je zapeo na prstu? Ovaj jednostavan trik skinut će ga bez muke i bolova

TikTok
12.05.2021.
u 07:00

Video je prikupio gotovo 10 milijuna pregleda i dva milijuna lajkova.

Uvijek postoji onaj trenutak panike kada na prst stavite preuski prsten te počnete zamišljati da ga imate kao dio sebe do kraja svog života. Kad sve drugo zakaže, neki moraju otići na hitnu kako bi ga skinuli, ali postoji i lakši način.

Kako bi vas spasila ove neugodne situacije, jedna je žena podijelila vrlo jednostavan trik za skidanje prstena koji se zaglavi, a video je pogledan gotovo 10 milijuna puta, prenosi Mirror.

Raskošna svadba: Na mladenku lijepili novčanice, a prstenje koštalo više od 100 tisuća kuna!

1/5

Korisnica TikToka @ Saltyroots207 odgovorila je na videozapis u kojem je jedan tata otklonio maticu od nehrđajućeg čelika s prsta svog djeteta kako bi pokazala lakši način iglama i koncem.

S prstenom čvrsto zaglavljenim na prstu, uvlači konac u iglu prije nego što gurne njezin neoštri kraj ispod prstena prema ruci i skroz kroz njega da izađe s druge strane. Zatim koristi preostalu nit kako bi stisnula prst, čvrsto je omotavajući spiralnim pokretima prema noktu te prelazeći preko širokog zgloba koji drži prsten zarobljenim.

Kad je to gotovo, uhvati kraj konca koji je provukla kroz iglu, odmotavajući ga niz prst i uzimajući prsten sa sobom.

@saltyroots207

##stitch with @bigwillyphd My mum taught me this trick if WD-40 doesn't work next time. Great job Dad and way to be brave lil lady!! 😊##lifelessons

♬ original sound - salty
 
Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije