Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ispisana vrećica

Pronašli u zrakoplovu zanimljivo pismo i svi žele znati tko je `Andrea`

vrećica, avion
Foto: Getty Images
05.01.2019.
u 07:00

Bila je toliko uzbuđena da je nekome morala reći gdje i zašto putuje pa je svoje osjećaje prenijela na papir i ostavila napisano pismo u zrakoplovu, a koje je pronašao netko od osoblja i objavio gotovo godinu dana kasnije na Redditu.

Andrea je 22 godišnja studentica koja je prošle godine putovala zrakoplovom iz Miamija za Washington D.C.

I ne bi tu bilo ništa neuobičajeno niti posebno da Andrea nije napravila nešto zbog čega je danas "traži" dobar dio online zajednice, točnije korisnika Reddita.

Tijekom svog putovanja iskoristila je papirnatu vrećicu za slučaj mučnine u zrakoplovu i napisala kako putuje s namjerom da svom najboljem prijatelju napokon otkrije svoje prave osjećaje prema njemu.

Pogledajte i galeriju Gust snijeg prekrio gradske ulice

vrećica, avion
1/18

Bila je toliko uzbuđena da je nekome morala reći gdje i zašto putuje pa je svoje osjećaje prenijela na papir i ostavila napisano pismo u zrakoplovu, a koje je pronašao netko od osoblja i objavio gotovo godinu dana kasnije na Redditu. 

"Moje ime je Andrea i nevjerojatno mi je dosadno. Stoga sam sinoć kupila zrakoplovnu kartu jer sam jako zaljubljena u svog najboljeg prijatelja i letim u Washington kako bih ga iznenadila i rekla mu što osjećam. "

Na ovaj potez se odlučila, kako je pojasnila u pismu, jer uskoro ide u Australiju na pet mjeseci i nema više što izgubiti, a on putuje iz Bosta u New Orleans i ima nekoliko sati između letova u Washingtonu. 

"Ne znam točno što ću mu reći, ali znam da moram. Zašto ne bih? Odlazim pa koga briga? Poželite mi sreću, tko god da jeste. Nervozna sam, nemam wi fi, dosadno mi je i zato pišem ovo na papirnatoj vrećici u zrakoplovu. Velika doza kave koju sam popila također nije baš olakšala situaciju. Učinite mi uslugu i vi danas napravite nešto ludo kao što sam i ja napravila. I ja želim vama sreću. "

Foto: Reddit

Godinu dana nakon, ovo je objavio na Redditu netko od kabinskog osoblja koji je pronašao pismo. No, mnogimkorisnicima te društvene mreže ostao je upitnik nad glavom i ptanje: Što se dogodilo s Andreom i kako je ta priča završila?

Neki su komentirali i kako su napravili slične stvari dok su bili mlađi. Jedna je žena navela kako je i ona prije 30 godina napisala pismo na stranici magazina zrakoplovne kompanije na letu. Navela je i svoju kućnu adresu te joj je nakon nekoliko mjeseci na kućni prag pristiglo pismo nekoga tko je pročitao što sam napisala tad.

"Bila sam mlada i to je bio jedan od najuzbudljivijih događaja u mom životu dotada. "

Pogledajte i video Reakcija djevojčice kada vidi oca bez brade

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije