Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 159
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ljudi zgroženi

Pronašla zaručnički prsten kod dečka, pa objavila na društvenim mrežama: 'Prsten je grozan, kako da to kažem na lijepi način?'

Reddit
19.11.2020.
u 10:30

Iako je većina bila zgrožena njezinim postupkom, bilo je i onih koji su je opravdali.

Nepoznata žena pronašla je kutijicu sa zaručničkim prstenom kod svojeg dečka u ormaru, ali kada ju je otvorila, nije bila oduševljena. Iako se želi udati, odabir prstena ju je razočarao i naljutio. 

"Pronašla sam ovo kod dečka u ladici, nisam oduševljena. Molim vas, recite mi kako da mu pristojno kažem da bi trebao uzeti neki drugi", napisala je u opis fotografije koju je podijelila na Facebooku. Brzo se ista objava našla i na društvenoj mreži Reddit gdje ljudi, kako je poznato, nemaju milosti kada nešto komentiraju. 

Foto: Reddit

Bivša balerina s Alzheimerovom bolesti i dalje se sjeća kako je plesala na Labuđe jezero! ❤️️

"On bi trebao potražiti neku drugu djevojku, a ne prsten", napisala je jedna osoba, a druga je samo kratko poručila muškarcu: "Izbjegni metak." Mnoge žene komentirale su da je prsten predivan i da bi je partner trebao ostaviti zbog ovakvog ponašanja, prenosi Daily Star.

Ipak, bilo je i onih koji su opravdali njezinu reakciju: "Ima pravo reći ako joj se ne sviđa izbor prstena", tvrdi jedna osoba, a druga se nadovezala: "Slažem se. Nije problem ako joj se prsten ne sviđa. Trgovine s nakitom uvijek će ga zamijeniti."

Par objavio zaruke na Facebooku, no ovakve reakcije nisu očekivali:

1/4

Komentara 10

HR
hrvoje56
11:57 19.11.2020.

Prsten je obično znak ljubavi. Znači, nije važan prsten nego ljubav koju on simbolizira.Ovoj je očito važniji prsten nego ljubav koju predstavlja.Zato,dečko bježi dok još ima vremena.

Avatar Forte
Forte
13:57 19.11.2020.

Jadan covik , nezna sa kojim monstrumom se hoce zenit

DM
drazen.muhvic
11:43 19.11.2020.

U ljubavi i zajedničkom životu prsten je nebitan!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije