Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 52
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
dobre duše

Pronašla vjenčani prsten s datumom iz 1955. i na Twitteru traži vlasnika

Foto: Shutterstock
24.10.2018.
u 14:20

Kako je rodila tjedan dana kasnije, prsten je spremila i na njega zaboravila. Poslije tri godine sjetila se prstena te je njen 38-godišnji suprug Jonathan Hopkin, iz Nottinghama, odlučio potražiti vlasnike na Twitteru

Jedna je žena prije tri godine pronašla vjenčani prsten na kojem je ugravirana godina 1955. Kako je rodila tjedan dana kasnije, prsten je spremila i na njega zaboravila. Poslije tri godine sjetila se prstena te je njen 38-godišnji suprug Jonathan Hopkin, iz Nottinghama, odlučio potražiti vlasnike na Twitteru, piše Metro. 

 

 

Tvrdi kako je i on jednom mislio da je izgubio svoj prsten, no našao ga je u restoranu i osjetio veliko olakšanje. Upravo stoga želi prsten vratiti vlasniku ako je još živ jer vjerojatno ima najmanje 80 godina. Ili barem njegovoj obitelji. 

Foto: Jonathan Hopkin/@dingdinghopkin

Odlučio je iskoristiti brojnu online zajednicu kako bi pronašao onoga tko je izgubio prsten, no tvrdi, zasad mu se još nitko nije javio. 

Jonathan ne gubi nadu da će se na kraju ipak javiti netko od obitelji vlasnika prstena. 

Pogledajte i video Ovi parovi su ostali prijatelji i nakon razvoda

 

Ključne riječi

Komentara 1

CV
cvijece
16:27 24.10.2018.

Izgubih jednostavne zlatne vjenčane prstenove na Jakuševcu -Zagreb ugraviran datum 19.04,1997.-nalazniku nagrada u vrijednosti zlata i puno više.Hvala.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije