Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 17
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Moderni spojevi

Pronašao svoju ženu na Tinderu: 'Čak je imala fotografiju na kojoj me izrezala!'

Shutterstock
24.07.2019.
u 14:48

Nisu u otvorenom braku, a on je mislio kako su u sretni. Nije mu jasno zašto mu je žena na Tinderu, a čeka ih podulji razgovor

Jedan je muškarac skinuo Tinder, aplikaciju za upoznavanje ljudi s ciljem odlaska na spoj, dok mu je bilo dosadno jer mu je žena bila na poslovnom putu, a tamo je potom vidio fotografiju svoje žene. Sve je ispričao na Redditu i pitao ljude za savjet.

Upravo su se i on i njegova žena upoznali preko iste aplikacije prije tri godine i u braku su 14 mjeseci. U zadnje vrijeme žena mu je često počela odlaziti na poslovne putove, a pošto mu je bilo dosadno, registrirao se na popularni Tinder, piše Lad Bible.

I [m32] matched with my wife [f29] on Tinder... from r/relationship_advice

"Počet ću s time da moja žena i ja nismo u otvorenoj vezi i nemamo nikakav poseban dogovor u vezi. Upoznali smo se na Tinderu prije tri godine, brzo smo se zaljubili, počeli živjeti zajedno i vjenčali se. Sada smo u, rekao bih, sretnom braku 14 mjeseci.

Prije mjesec dana otišla je na poslovni put na tjedan dana i odlučio sam skinuti Tinder. Ne znam uopće zašto sam to napravio. Bilo mi je dosadno. Nisam imao nikakve namjere, samo sam skinuo aplikaciju.

Tu i tamo sam "swipeao" lijevo i desno, ali mi je ubrzo postalo dosadno. Podsjetilo me na to doba mojeg života kada sam tražio nekoga za vezu. Obrisao sam aplikaciju i nastavio dalje sa životom.

U ponedjeljak je moja žena ponovno otišla na poslovni put. Prošle večeri sam ponovno skinuo Tinder i počeo "swipeati". Dobro sam se nasmijao, ali mi je dosadilo. A onda mi se pokazala njezina fotografija. Na trenutak nisam znao što bih sa sobom. Pitao sam se trebam li samo obrisati aplikaciju i praviti se kao da se ništa nije dogodilo. Mislio sam da je možda bot ukrao njezinu fotografiju, ali pročitao sam njezin profil i to je bila ona. Čak je imala fotografiju na kojoj me izrezala. Odlučio sam "swipeati" desno (što znači da je zainteresiran za osobu na fotografiji). Ispalo je i da si pašemo, odnosno da smo matched.

Sutra se vraća sa svojeg puta. Morat ću razgovarati s njom. Ne znam uopće kako se ovo sve dogodilo. Morat ću joj objasniti i zašto sam ja na Tinderu. Što da radim?"

Foto: Shutterstock

Korisnici Reddita odgovorili su mu raznoliko. Neki su oduševljeni pričom i umirali su od smijeha dok su je čitali, a posebno ih zabavlja činjenica da ih je i aplikacija spojila kao match. Neki jedva čekaju nastavak priče, a nekoliko njih ima teoriju kako je njegova žena namjerno na Tinderu da vidi što on radi tamo.

Ključne riječi

Komentara 2

Avatar Mrki medvjed
Mrki medvjed
20:55 24.07.2019.

Reklama za Tinder!

Avatar Sokol
Sokol
14:59 25.07.2019.

Ovako hajduk nalazi igrače

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije