Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 164
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Izaberite zdravije

Pronađite sezonske vege recepte za vruće ljetne dane!

Vege kuharica
24.06.2019.
u 12:21

U srijedu 26. lipnja Večernji daruje ljetnu vege kuharicu izrađenu u suradnji sa Prijateljima životinja. Ne propustite zdrave recepte koji će vas inspirirati.

 

Svake godine ljeto dođe i prođe brzo bez da smo maksimalno iskoristili njegove prekrasne i tople mjesece. Recepti u Večernjakovoj ljetnoj vege kuharici pomoći će vam da izvučete ono najbolje od ljetne kuhinje.

U tople dane biramo laganiju i sočniju hranu koja će nas i osvježiti i okrijepiti, ali će nam dati i dovoljno snage i energije za dnevne zadatke i izazove koji su pred nama. Sva moć nalazi se u biljkama koje su odličan izvor bjelančevina, ugljikohidrata, masti, vlakana, vitamina i minerala. Upravo su ljetni mjeseci, u kojima je voća i povrća u izobilju, idealni za upoznavanje s veganskim jelima.

Pripremite osvježavajući gaspačo, juhu od cikle i krastavaca, sočne falafele od graška, tapenadu od crnih maslina, kapara i crne beluga leće, sočni falafel od graška, rolice od grilanih tikvica, punjene gljive s palentom. Osvježite se sladoledom od kakaa i kave, palačinkama s jagodama ili voćnom tortom. Veganska jela pašu svima, neovisno o načinu prehrane.

Kuharica je izrađena u suradnji sa Prijateljima životinja, a možete ju pronaći na dar uz Večernji list u srijedu 26. lipnja.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije